SVV Scheveningen-FC Lienden

Houthandel De Vechtstreek

Dutch VR
------------------------

Man of the Match Sponsor:

Italiaans Restaurant

Di Sopra

Zaterdag 19 januari 2019
SVV JO15-1 - VOC JO15-1

Zwak Scheveningen terecht onderuit tegen Jong Almere City FC

20-10-2018

Een zwakke vertoning op eigen terrein heeft voor Scheveningen geresulteerd in een terechte nederlaag tegen Jong Almere City FC: 0-3.

Voor rust hadden de bezoekers verreweg het meeste balbezit. Scheveningen speelde georganiseerd maar kwam nauwelijks tot acceptabel voetbal. Kansen waren aan beide kanten schaars. Grootste bijzonderheid voor rust was in blessuretijd de hoogst twijfelachtige rode kaart voor Samir El Moussaoui waar de tot dan toe uitblinkende arbitrage er niet bepaald sterk oogde. Na rust was sprake van een paradox. De met veel ervaren krachten spelende thuisploeg verdedigde als junioren en de jonge Almeerders legden een volwassen partij op de mat. Waar de openingstreffer nog met geluk tot stand kwam liepen de bezoekers daarna met het grootste gemak uit en trokken de punten verdiend naar zich toe.

Scheveningen
Jong Almere City F.C. 0-3 (0-0)

Scoreverloop: 55. Jari de Jong (eigen doelpunt) 0-1, 57. Edward Francis 0-2, 66. Anwar Bensadouh 0-3

Gele kaart: -

Rode kaart: Samir El Moussaoui (Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. R.J.A. Hensgens
Assistent-scheidsrechter: Dhr. T. Krijt
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R.F.A. van Vlokhoven
Vierde official: Dhr. J.P.M. Loontjens

Opstelling Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto, Samir El Moussaoui, Jari de Jong, Gio van Ree (67. Mitchell de Vlugt), Levi Schwiebbe (41. Barry Rog), Leroy Resodihardjo, Tim Peters, Mehmet Aldogan (67. Esin Gula), Joël Donald, Brandon Robinson.

Opstelling Jong Almere City F.C.:
Mike Grim, Anass Ahannach, Nicky van Hilen, Edward Francis, Achille Vaarnold (67. Jelle Goselink), Stijn Meijer, Radinio Balker, Alfred Mensah (79. Thomas Prinsen), Sam Krant (35. Julian Nak), Anwar Bensadouh, Kelt Jager.

Zaterdag 27 oktober: Spakenburg - Scheveningen (aanvang 15.00 uur)
Volgende week zaterdag gaat Scheveningen op bezoek bij Spakenburg. De aftrap is om 15.00 uur.