SVV Scheveningen-FC Lienden

Houthandel De Vechtstreek

Dutch VR
------------------------

Man of the Match Sponsor:

Italiaans Restaurant

Di Sopra

Zaterdag 19 januari 2019
SVV JO15-1 - VOC JO15-1

Di Sopra Man of the Match AFC thuis: Leroy Resodihardjo

08-10-2018

Na afloop van het duel Scheveningen – AFC werd Leroy Resodihardjo, uit meerdere gegadigden, verkozen tot Man of the Match. Na afloop ontving hij uit handen van Mario van Dijk een dinerbon voor Restaurant Di Sopra in de haven van Scheveningen.

De verkiezing van de Man of the Match krijgt in de thuiswedstrijden een vervolg en voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant Di Sopra stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Villani, Restaurant De Beren Scheveningen, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!