Seizoen 2019-2020

”Arie de Jager veld”

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!

Villani Man of the Match Cambuur thuis: Joël Donald

28-09-2018

Na afloop van het duel Scheveningen – Cambuur werd Joël Donald verkozen tot Man of the Match. Met twee doelpunten voor rust was hij bijna verantwoordelijk voor een bekerstunt, die helaas alsnog mislukte. Na afloop ontving hij een dinerbon voor een etentje bij Restaurant Villani in de haven van Scheveningen.

De verkiezing van de Man of the Match krijgt in de thuiswedstrijden een vervolg en voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant Villani stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Di Sopra,Restaurant De Beren Scheveningen, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!