Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2019-2020

Scheveningen-ADO Den Haag

Maandag 1 juli
Aanvang 19.19 uur

Sportpark "Houtrust"

”Arie de Jager veld”

Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

  

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 29 juni 2019
SCHEVENINGEN 100 JAAR
Check de site voor het programma!
 

Nieuws

Hartstochtelijk Scheveningen opnieuw pas in verlenging onderuit tegen Cambuur


26-09-2018
In lijn der verwachting lag het initiatief volledig bij de Friezen. De thuisploeg stond echter goed en het duurde lang voordat de Friezen het gaatje vonden voor de openingstreffer. Daarvoor raakte Scheveningen bij een uitval al de lat, maar kort na de openingstreffer was het wel raak en was het weer gelijk.

Kort voor rust volgde zelfs de voorsprong toen de thuisploeg attenter was bij een tweede hoekschop binnen een minuut, nadat de bezoekers bij de voorgaande al zwijnden toen de bal van de lijn werd gehaald. Na rust een identiek spelbeeld met nog minder gevaar voor beide doelen. Net voordat de thuisploeg de stunt compleet leek te maken kwamen de bezoekers echter alsnog langszij. In de blessuretijd moest Scheveningen alsnog capituleren en viel de zege de kant op van de bovenliggende bezoekers. Eerst kwam de thuisploeg na een - terechte - tweede gele kaart al met tien man te staan, in de tweede helft van de verlenging werd het ondertal na een herhaling daarvan - ditmaal voor professioneel geachte leidsman tegen het kinderachtige en zoekende aan - nog wat groter en was het duel definitief gespeeld.


Scheveningen – Cambuur 2-3 (2-1) n.v.

Scoreverloop:
27.Andrejs Ciganiks 0-1
31.Joël Donald 1-1
45+3.Joël Donald 2-1
86.Nigel Robertha 2-2
105.Sai van Wermeskerken 2-3
Gele kaart: Andrejs Ciganiks (Cambuur), Nabil Haddadi, Jari de Jong (Scheveningen)

Rode kaart: Kevin Gomez Nieto (2x geel), Levi Schwiebbe (2x geel)(Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. R. Dieperink
Assistent-scheidsrechter: Dhr. T. Hoekstra
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J.C. Lapar
Vierde official: Dhr. J. AafouallahOpstelling  Scheveningen:
Björn Bénard, Kevin Gomez Nieto, Kevin Pérez Kraaijeveld, Samir El Moussaoui (38. Esin Gula), Gio van Ree, Levi Schwiebbe, Jari de Jong, Tim Peters, Brandon Robinson, Joël Donald (76. Michael de Niet), Barry Rog (90. Nabil Haddadi).Opstelling Cambuur:
Xavier Mous, Jordy van Deelen (54. Sai van Wermeskerken), Emmanuel Mbende, Mathias Schils, Nigel Robertha, Justin Mathieu (73. Tyrone Conraad), Karim Rossi, Robin Maulun (64. Issa Kallon), Robbert Schilder, Andrejs Ciganiks, David Sambissa.

Zaterdag 29 september: FC Lienden - Scheveningen (aanvang 15.30 uur)
Zaterdag krijgt de competitie voor Scheveningen weer gewoon een vervolg als Scheveningen op bezoek gaat bij FC Lienden. De aftrap op is om 15.30 uur.
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1