Scheveningen-Jong Almere City

Wedstrijdbal geschonken door:

FPL Dynamic Logistics

Blom-DSW

Sponsor Man of the Match:

Rodizio Brazilian Restaurant

Zaterdag 20 oktober 2018
Scheveningen 3 - Berkel 2

De Beren Man of the Match Katwijk thuis: Samir El Moussaoui

24-09-2018

Nieuw bij Scheveningen dit seizoen is de verkiezing van de man-on-the-match aan Scheveningse zijde.

Na afloop van het duel Scheveningen – Katwijk werd uit een aantal gegadigden die dicht bij elkaar lagen verdediger Samir El Moussaoui verkozen tot Man of the Match. Na afloop ontving hij van Cees Hofland een dinerbon voor een etentje bij Restaurant De Beren Scheveningen op de boulevard.

De verkiezing van de Man of the Match krijgt in de thuiswedstrijden een vervolg en voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Restaurant De Beren Scheveningen stellen ook Dinercafé Zarautz, Beachclub Peukie, Restaurant Di Sopra, Restaurant Villani, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!