Scheveningen-Jong Almere City

Wedstrijdbal geschonken door:

FPL Dynamic Logistics

Blom-DSW

Sponsor Man of the Match:

Rodizio Brazilian Restaurant

Zaterdag 20 oktober 2018
Scheveningen 3 - Berkel 2

Scheveningen komt nipt tekort tegen kampioen Katwijk

22-09-2018
Scheveningen is er niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen tegen regerend kampioen Katwijk. De ploeg kwam in grote delen van de wedstrijd goed mee, maar een surplus aan individuele kwaliteit en kleine details maakten uiteindelijk het verschil: 1-2.

De bezoekers hadden vanaf het begin het initiatief maar naarmate het duel vorderde kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd en meldde het zich wat vaker in het vijandelijke doelgebied dan de bezoekers dat deden. Na iets meer dan een kwartier namen de bezoekers wel de leiding via een even mooie als zwabberende knal van afstand. Scheveningen rechtte echter de rug en kwam nog voor de thee langszij.

Na rust eenzelfde spelbeeld met de bezoekers als bovenliggende partij die opnieuw de leiding namen. Halverwege de tweede helft kwamen de bezoekers met tien man te spelen en kantelde het spelbeeld. Scheveningen drong weliswaar aan, maar was op een paar momenten na niet bij machte om het Katwijk écht moeilijk te maken. Omdat ook de Katwijker counters op niets uitliepen bleef het spannend tot het eind en gingen de bezoekers er uiteindelijk met de punten vandoor.

Scheveningen
Katwijk 1-2 (1-1)

Scoreverloop:
17. Joey Jongman 0-1
29. Joël Donald 1-1
54. Robbert Susan 1-2

Gele kaart: Gio van Ree, Kevin Gomez Nieto (Scheveningen), Marciano Mengerink, Omar Hamdi, Robbert Susan (Katwijk)

Rode kaart: Norair Mamedov (Katwijk)

Scheidsrechter: Dhr. S. Dröge
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J. Westhof
Assistent-scheidsrechter: Dhr. R.C.H. van Rijn
Vierde official: Dhr. M. Jobse

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Gio van Ree (90. Nabil Hadui), Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Tim Peters (78. Michael de Niet), Brandon Robinson, Joël Donald, Barry Rog (83. Nabil Haddadi).

Opstelling Katwijk:
Ricardo Kieboom, Omar Hamdi, Robbert Susan, Guus van Weerdenburg, Steven Sanchez Angulo, Joey Jongman, Jordy Hilterman (68. Damiano Schet), Bart Sinteur, Jan Willem Tesselaar (46. Norair Mamedov), Kay Blokland, Marciano Mengerink (90. Sten Vreekamp).

Dinsdag 25 september: Scheveningen – sc Cambuur (aanvang 19.45 uur)
Aanstaande dinsdag komt Scheveningen alweer in actie. In het kader van de TOTO KNVB Beker ontvangt men op eigen veld sc Cambuur. De aftrap op is om 19.45 uur.

Zaterdag 29 september: FC Lienden - Scheveningen (aanvang 15.30 uur)
Volgende week zaterdag krijgt de competitie een vervolg als Scheveningen op bezoek gaat bij FC Lienden. De aftrap op is om 15.30 uur.