SVV Scheveningen begroet diverse nieuwe sponsoren.


13-09-2018
Vol trots kunnen wij u melden, dat er in de afgelopen periode diverse nieuwe sponsoren zich verbonden hebben aan SVV Scheveningen waaronder:

Cornelis Vrolijk Holding BV is een internationaal gerenommeerd visserijbedrijf dat haar vestigingslocatie in IJmuiden heeft. Door de overname van Jaczon BV in 2005 en van Jac. den Dulk &Zonen BV in 2016 is er dus sprake van een sterke verbondenheid met de Scheveningse visserij. Wij bedanken de directie van Cornelis Vrolijk Holding BV voor het vertrouwen dat zij hebben uitgesproken over een succesvolle samenwerking tussen beide partijen.

 

Daarnaast mogen wij een 2e gerenommeerd bedrijf als nieuwe sponsor begroeten en wel het bekende Braziliaans restaurant Rodizio, gelegen op de Gevers Deynootweg, pal naast de entree van het Kurhaus hotel. Restaurant Rodizio wil zich graag onderscheiden van andere Braziliaanse restaurants en doet dat ondermeer door hun vlees te bereiden op de manier waarop de Gauchos dat doen! Wilt u meer weten wat Rodizio u allemaal te bieden heeft, dan verwijzen wij u graag naar de website www.rodizio.nl. Ook Rodizio bedanken wij voor het vertrouwen in SVV Scheveningen en kijken met hen uit naar een lange en succesvolle samenwerking.

 

Tot slot kunnen wij een nieuwe sponsor presenteren, die in een korte tijd een grote naamsbekendheid in Scheveningen heeft verworven. 

De Scheveninger is hét huis-aan-huisblad voor het stadsdeel Scheveningen en verschijnt wekelijks op dinsdag in een oplage van 26.000 exemplaren. De medewerkers van de De Scheveninger zijn stuk voor stuk jonge enthousiaste mensen, die een enorme passie hebben voor ‘ons dorp’ Scheveningen, wat zij buiten het huis-aan- huisblad in alle vormen van de social mediakanalen (FacebookTwitter en Instagram)dagelijks tot uiting brengen. Wij wensen De Scheveninger een mooie toekomst toe en ook van ons een woord van dank voor het vertrouwen dat zij in SVV Scheveningen hebben en bekrachtigd hebben met een sponsorovereenkomst met onze club.

 

Binnenkort zullen wij u verder informeren over overige nieuwe sponsoren.

Namens de commissie commerciële zaken SVV Scheveningen

Kees Rog

Bestuurslid Commerciële Zaken

Terug