SVV Scheveningen - VVSB

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur

Peukie Man of the Match GVVV thuis: Levi Schwiebbe

10-09-2018
Nieuw bij Scheveningen dit seizoen is de verkiezing van de man-on-the-match aan Scheveningse zijde.

Na afloop van het duel Scheveningen – GVVV werd uit een aantal gegadigden die dicht bij elkaar lagen middenvelder Levi Schwiebbe verkozen tot Man of the Match. Na afloop ontving hij van Martin van den Berg  (Peukie) een dinerbon voor een etentje met zijn gezin bij Beachclub Peukie.

De verkiezing van de Man of the Match krijgt in de thuiswedstrijden een vervolg en voor bijna alle duels zijn er prijzen beschikbaar gesteld. Naast Beachclub Peukie, stellen ook Dinercafé Zarautz, Restaurant De Beren Scheveningen, Restaurant Di Sopra, Restaurant Villani, Visgroothandel W. van Wijk en Restaurant Rodizio bij één of meerdere wedstrijden een prijs beschikbaar, waarvoor een woord van dank natuurlijk op de plaats is!

Indien ook u het leuk vind om een prijs beschikbaar te bestellen en aan het voorgaande rijtje toegevoegd wilt worden laat het ons dan via de bekende kanalen weten!