SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

Cornelis Vrolijk

Maritiem

Sponsor Man of the Match:

De Beren Scheveningen

SVV Scheveningen - SCCambuur
Dinsdag 25 september

KOOP VIA DEZE LINK
U KAARTEN

Arie de Jager Veld

Wedstrijdbal
geschonken door:

Zaterdag 22 september 2018
SVV JO8-1 - Loosduinen JO8-1
SVV JO8-2 - Loosduinen JO8-2

Wie komt ons Communicatieteam versterken?

05-09-2018
De huidige vereniging kan niet meer zonder goede communicatie, waar er vroeger nog wekelijks een krantje op de mat kwam kan er nu elk moment nieuws verspreid worden via allerlei, met name, social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en You Tube.

De promotie van ons 1e elftal naar de 2e divisie biedt ons kansen om op grotere schaal gebruik te maken van Club TV, te vinden via het “TV scherm” SVV Scheveningen TV op de homepage van onze site www.svvschveningen.nl . Via dit medium kunnen wij niet alleen ons 1e elftal meer promoten, maar bestaat tevens de mogelijkheid om ook zoveel mogelijk alle elftallen voor het voetlicht te plaatsen. Denk daarbij aan wedstrijdbeelden van onze (jeugd) elftallen en interviews die met trainers, leiders en spelers kunnen worden afgenomen. Daarnaast is er natuurlijk ook alle ruimte om aandacht te schenken aan de vele activiteiten die binnen onze club plaatsvinden.

Dit alles vergt kennis, tijd en handjes. Wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers, die  deel willen gaan uitmaken van ons communicatieteam en met ons willen gaan meedenken en meedoen om onze club in al haar facetten nog zichtbaarder te maken.

Er zijn vast wel hobbyisten, studenten en andere geïnteresseerdendie daar iets moois van willen maken. Je kan je aanmelden via het e mailadres: secretariaat@svvscheveningen.nl.

Met elkaar kunnen wij er iets moois van maken.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis