SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

Cornelis Vrolijk

Maritiem

Sponsor Man of the Match:

De Beren Scheveningen

SVV Scheveningen - SCCambuur
Dinsdag 25 september

KOOP VIA DEZE LINK
U KAARTEN

Arie de Jager Veld

Wedstrijdbal
geschonken door:

Zaterdag 22 september 2018
SVV JO8-1 - Loosduinen JO8-1
SVV JO8-2 - Loosduinen JO8-2

Vrijwilligers bij SVV Scheveningen, iedereen kan een steentje bijdragen!

31-08-2018

Voetbal bij SVV Scheveningen kan alleen bestaan door vrijwilligers die week in week uit helpen bij onze mooie vereniging. Onder andere mensen in de kantine, scheidsrechters, leiders en trainers zorgen dat elk weekend onze jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Momenteel zijn er al veel vrijwilligers actief die professioneel en vakkundig invulling geven aan diverse taken. Dit is op zich al een mooi resultaat, maar helaas blijkt dit niet meer voldoende te zijn.

Het voortbestaan van onze vereniging valt of staat bij de inzet van onze vrijwilligers. Sommige zie je op of langs het veld, of achter de bar en in de keuken in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Neem bijvoorbeeld de bestuurders, de veld- en kleedkamerplanner(s) en de wedstrijdsecretaris(sen). Ook zij vervullen iedere dag weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het voetbal bij onze vereniging.

Nieuwe leden

Aan het begin van elk seizoen gaan wij actief op zoek naar (nieuwe) vrijwilligers. Onze nieuwe leden (of de ouders/verzorgers) hebben bij de opgave van het lidmaatschap aangegeven welke taak hij/zij uit wilt voeren. Binnenkort wordt er contact met hen opgenomen om hierover afspraken te maken.

Bestaande leden

Ook aan bestaande leden wordt gevraagd een voorkeur op te geven voor een categorie vrijwilligerstaken. De werkzaamheden kunnen aangepast worden aan capaciteiten en beschikbare tijd.

Belonen

Willen wij vrijwilligers belonen voor hun inzet? Ja, natuurlijk willen wij dat! Wij belonen onze vrijwilligers door middel van het organiseren van een groots opgezette jaarlijkse vrijwilligersavond. Op deze avond zijn alle hapjes en drankjes voor rekening van de vereniging. Uit de vele positieve reacties blijkt dat dit altijd zeer wordt gewaardeerd.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid en is het verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheids- en een ongevallenverzekering voor vrijwilligers af te sluiten. Dit kan bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

Zo is er b.v. ‘De Haagse Polis’, dit is een gratis verzekering van de gemeente Den Haag voor en van vrijwilligers. Iedere Scheveninger/Hagenaar die in enig georganiseerd verband eenmalig of regelmatig onbetaalde werkzaamheden verricht, valt eronder. ‘De Haagse Polis’ bestaat uit een ongevallen-, persoonlijke eigendommen-, rechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekering.

Vrijwilligersbeleid

Op onze website www.svvscheveningen.nl onder tabblad: ‘Organisatie/Vrijwilligerszaken’ vindt u het document van ons vrijwilligersbeleid, ook vindt u daar het ‘Vrijwilligerstakenformulier’.

Contactgegevens

Wilt u niet wachten tot u benaderd wordt? Neem dan gerust contact op met ons bestuurslid ‘Vrijwilligerszaken’ Gerard Roeleveld via tel. 06-50864766 of via

e-mail: vrijwilligerszaken@svvscheveningen.nl

Ook mensen buiten onze vereniging kunnen zich uiteraard aanmelden om bij ons vrijwilligerswerk te doen!