Rijnsburgse Boys - Scheveningen

SVV JO10-2 - DUNO JO10-1

Informatie start JO09 voor spelers en ouders UPDATE

30-08-2018

Welkom alle nieuwe en bestaande leden en welkom ouders en verzorgers!

Welcome to all new and existing members and welcome parents!

Beste ouder/verzorgers,

De definitieve indeling van de spelers van de JO9 voor de wedstrijden van zaterdag 1 september 2018 is bekend. Geen mail ontvangen? Stuur dan snel je adres door via coordinator-JO09@svvscheveningen.nl

The final classification of the players of the JO9 for the matches of Saturday 1 September 2018 is known. No mail received? Send your address quickly via
coordinator-JO09@svvscheveningen.nl

Bijlage/Annex

Het seizoen 2018-2019 is van start gegaan. De trainingen zijn inmiddels in volle gang. Uw kind is ingedeeld in een van de teams van de JO9. In de bijlage vindt u een overzicht van de (voorlopige) indeling per team. Graag informeer ik u nog over een aantal praktische zaken:

Trainingen en wedstrijden:

De trainingen van de JO9 zijn op maandag en woensdag van 16:30-17:30.

De trainers zijn:

JO9-1 Edwin Kaffa

JO9-2 Andre Bogamaz

JO9-3 Tonny Postema

JO9-4 Vacant!

Op zaterdag 1 september staan 4 wedstrijden gepland:

JO9-1 (uit) 08:30 DSO JO9-2– Scheveningen JO9-1

JO9-2 (thuis): 11:00 Scheveningen JO9-2 – Quick JO9-3

JO9-3 (thuis): 9:45 Scheveningen JO9-3 - ODB JO9-1

JO9-4 (uit) 8:30 HBS JO9-5 – Scheveningen JO9-4

Kleding:

Voor de wedstrijden is SVV kleding (shirt, broekje, sokken) en voetbalschoenen verplicht. U kunt deze aanschaffen bij SPORT 2000 SOCCER CENTER FREE-KICK SPORT, De Savornin Lohmanplein 45 A

Trainer gezocht:

Onze club kan alleen bestaan met hulp van vrijwilligers. U heeft bij de inschrijving aangegeven met welke taken u ons kan helpen. Op korte termijn zoeken wij nog een trainer voor de JO9-4! Lijkt het u leuk om dit team te trainen….? Heeft u affiniteit met voetbal en vindt u het leuk om kinderen te enthousiasmeren, wilt u dan z.s.m. contact met mij opnemen! We wachten met smart op u!

Ouderavond:

Op 12 september (tijdens de training van uw kind) organiseren we voor alle ouders van de JO9 een ouderavond. We zullen u dan verder informeren over het reilen en zeilen van de club en allerhande organisatorische zaken. Wilt u deze datum alvast noteren in uw agenda?

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben of u wilt zich aanmelden als trainer dan kunt u contact met mij opnemen via coordinator-JO09@svvscheveningen.nl.

Met sportieve groet!

Daniëlle Falck

Coördinator JO9

Dear parents,

The season 2018-2019 has started. The training sessions are in full swing. Your child is classified in one of the teams from the JO9. In the annex you will find an overview of the (provisional) classification per team. I also would like to I inform you about a number of practical things:

Training and matches: The training of the JO9 are on Monday and Wednesday - 16:30-17:30.

De trainers are:

JO9-1 Edwin Kaffa

JO9-2 Andre Bogamaz

JO9-3 Tonny Postema

JO9-4 Vacancy!

On Saturday 1 September 4 matches are planned:

JO9-1 (uit) 08:30 DSO JO9-2– Scheveningen JO9-1

JO9-2 (thuis): 11:00 Scheveningen JO9-2 – Quick JO9-3

JO9-3 (thuis): 9:45 Scheveningen JO9-3 - ODB JO9-1

JO9-4 (uit) 8:30 HBS JO9-5 – Scheveningen JO9-4

Clothing: For the matches SVV clothing (shirt, trousers, socks) and soccer shoes are required. You can purchase these at SPORT 2000 SOCCER CENTER FREE-KICK SPORT, De Savornin Lohman plein 45 A

Trainer wanted: Our club can only exist with the help of volunteers. You have indicated at registration which tasks that you can help us with. In the short term, we are looking for a trainer for the JO9-4. Do you like to train this team ....? Do you have an affinity with football and kids, would you please contact me as soon as possible! We are waiting for you!

Meeting: On 12 September (during training of your child) we organize for all the parents of JO9 an information meeting. We will inform you with further information about the ins and outs of the club and all kinds of organizational matters. Would you make a note of this date in your agenda?

If you have any questions or you want to sign up as a trainer you can contact me via coordinator-JO09@svvscheveningen.nl.

With sportive greetings!

Daniëlle Falck