Seizoen 2019-2020

aanvang: 14.30  uur

Arie de Jager Veld

Lekker vakantie!!!
Vanaf de start van de competitie
elke week weer een nieuwe Topper.
Fijne vakantie allemaal!

Informatie start JO07 voor spelers en ouders

30-08-2018

SVV Scheveningen heet alle pupillen van de JO7 en hun ouders/verzorgers van harte welkom bij de club!

SVV Scheveningen is called all the pupils of the JO-07 and their parents welcome to the club!

Training: Op woensdag 29 augustus zijn de trainingen gestart voor deze pupillen voor het seizoen 2018-2019. De training is van 16:00-17:00 en wordt verzorgd door Winston Vreden.
U wordt verzocht om met de kinderen om 15:45 aanwezig te zijn in trainingskleding en met voetbalschoenen. Indien uw kind verhinderd is, kunt u zich afmelden via
hoofdtrainer-JO07@svvscheveningen.nl.

Wedstrijden: De competitie wedstrijden van de JO7 starten zaterdag 22 september. Vooralsnog zijn er 2 teams ingedeeld in de aankomende competitie, JO7-1 en JO7-2.

JO7-1 (Uit): 10:30 SVH JO7-1 – Scheveningen JO7-1

JO7-2 (Thuis): 08:45 Scheveningen JO7-2 – Forum Sport JO7-2

De trainer zal de pupillen de aankomende tijd indelen in de teams en u daarover verder informeren.

Kleding:

Voor de wedstrijden is SVV kleding (shirt, broekje, sokken) en voetbalschoenen verplicht. U kunt deze aanschaffen bij SPORT 2000 SOCCER CENTER FREE-KICK SPORT, De Savornin Lohmanplein 45A in Den Haag.

Verdere organisatorische informatie volgt via een ouderavond die binnenkort georganiseerd zal worden. Mocht u al prangende vragen hebben dan kunt u die stellen via coordinator-JO07@svvscheveningen.nl.

Wij wensen u en uw pupil veel voetbalplezier bij SVV Scheveningen!

Danielle Falck
Coordinator JO7

Dear parents,

On Wednesday 29 August starts the first training of the season 2018-2019. The training is from 16:00-17:00 and is provided by Winston Vreden. We would like to ask you to be present with the children at 15:45 in football clothing and shoes. If your child is prevented from attending, please inform the trainer via hoofdtrainer-JO07@svvscheveningen.nl.

The League matches of the JO-07 start Saturday 22 september. For now, there are 2 teams classified in the upcoming competition, JO07-1 and-2.

JO7-1 (Uit): 10:30 SVH JO7-1 – Scheveningen JO7-1

JO7-2 (Thuis): 08:45 Scheveningen JO7-2 – Forum Sport JO7-2

The trainer will compose the teams and will inform you about the teams.

Clothing: For the matches SVV clothing (shirt, trousers, socks) and soccer shoes are required. You can purchase these at SPORT 2000 SOCCER CENTER FREE-KICK SPORT, De Savornin Lohman plein 45 A in The Hague.

Further information will be presented to you during a parents information evening which will be organised soon. If you already have pressing questions please contact us via coordinator-JO07@svvscheveningen.nl.

We wish you and your pupil much football fun at SVV Scheveningen!

Danielle Falck

Coordinator JO7