Scheveningen 1

Jong Almere City-Scheveningen

zaterdag 23 maart
aanvang 14.30 uur

Yanmar Stadion
Competitieweg 20
1318 EA Almere

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 23 maart 2019
SVV JO12-1 - Sc Monster JO12-1
Aanvang 9:45 uur
 

Nieuws

Oryx Travel Safari Reizen nieuwe hoofdsponsor, Statenprojekt verlengt contract.


11-07-2018
Afgelopen zaterdag werd voorafgaande aan de wedstrijd Scheveningen tegen ADO DH het sponsorcontract getekend tussen Oryx Travel Safari Reizen en SVV Scheveningen.

Oryx Travel, dat zowel in Wateringen  als in Zuid Afrika een vestiging heeft.,is een maatwerkspecialist voor unieke privéreizen naar Afrika en Latijns Amerika. Oryx Travel staat borg voor kwaliteit en exclusiviteit en is ontstaan door een onbegrensde passie voor bijzondere reizen.

Doordat Oryx Travel deels opereert vanuit Afrika, kan men het aanbod voortdurend op kwaliteit toetsen. Ook is men op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Latijns Amerika door intensief contact te onderhouden met lokale partners. Hierdoor kunt u uw reisprogramma naadloos laten aansluiten op uw specifieke wensen en tegen een juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Michael Roomer, de zoon van ons oud 1e elftal speler en oud voorzitter van SVV Scheveningen Guus Roomer, die tevens mede eigenaar is van Oryx Travel. 

Wat deze overeenkomst zo bijzonder maakt is dat wijlen Arie de Jager en Guus Roomer elkaar nooit uit het oog hebben verloren en er een hechte vriendschap is ontstaan tussen de families Roomer en De Jager. Meerdere keren waren Arie en Tineke te gast in Zuid Afrika waar, onder het genot van een goed glas wijn, uiteraard veel over hun voetballeven werd gesproken en Arie heel voorzichtig probeerde Guus warm te maken om sponsor van  SVV Scheveningen te worden, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het ja woord van Guus en Michael.

Wij zijn er bijzonder trots op dat SVV Scheveningen een prachtig en uniek bedrijf als Oryx Travel mag begroeten als nieuwe hoofdsponsor van onze vereniging en wij willen Guus en Michael (met een knipoog naar Arie de Jager) dan ook bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben uitgesproken over een succesvolle samenwerking tussen beide partijen 

Nog meer goed nieuws over sponsorsuccessen te melden 

Onlangs heeft Ed Maas, eigenaar van het gerenommeerde vastgoedbedrijf Statenprojekt, zijn handtekening gezet onder een hernieuwd sponsorcontract met SVV Scheveningen.

Wij moeten zeker 20 jaar in de historie teruggaan, toen wij Statenprojekt voor het eerst als hoofdsponsor bij onze club mochten begroeten. Vanaf dat moment is er altijd een zeer hechte band blijven bestaan tussen een aantal prominente leden van onze club en 

Ed Maas. Hoewel Ed door een zeer druk zakelijk – en privéleven sporadisch tijd vrij kan maken om een bezoek aan Houtrust te brengen, volgt hij onze club op voet 

Ook Ed bedanken wij, zeker gezien de langdurige samenwerking, voor het vertrouwen, wat nu weer tot uiting is gekomen door het verlengen van het sponsorcontract met SVV Scheveningen

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1