Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

Rabo Woonstore opent op de Fred


05-07-2018
Den Haag, 2 juli 2018 – Op maandag 2 juli opendeRabobank Regio Den Haag aan de Frederik Hendriklaan 71 in Den Haag een nieuwe Rabo Pop-Up Woonstore. Driemaanden lang is dit dé plek waar bezoekers vrijblijvend kunnen binnenwandelen om, onder het genot van een kop koffie, al hun woonvragen te stellen. Daarnaast is het mogelijk om er advies te krijgen over het plannen van de financiële toekomst. Met deze pop-up store komt er een vervolg op het succes van het Rabo Wooncafé, dat afgelopen maanden tijdelijk gevestigd was in hartje Den Haag.

 

Mensen kunnen in de Rabo Woonstore, tegenover de Albert Heijn en traiteur Simon de Vogel aan de Frederik Hendriklaan, zowel op afspraak als spontaan terecht met financiële vragen over wonen maar bijvoorbeeld ook over beleggen. Wat zijn de financiële mogelijkheden bij de aankoop of verbetering van een woning? Past de huidige hypotheek nog bij de toekomstige situatie? Of wat kan ik doen als ik eerder wil stoppen met werken? Financieel adviseurs staan klaar om bezoekerslaagdrempelig te informeren over wonen, verbouwen,verhuizen en het opbouwen van financiële reserves. Kinderen kunnen zich intussen in de Woonstore vermaken in de PinPin Speelhoek. 

Harry Wientjens, directeur Particulieren & Private Banking Rabobank Den Haag is enthousiast over het nieuwe flexibele concept dat is geopend op de Fred: “Vanwege de dynamiek op de woningmarkt leven er veel vragen bij mensen die een huis willen kopen of verkopen. Dat er behoefte is om op flexibele en snelle wijze antwoorden te krijgen, bleek al uit het succes van het Rabo Wooncafé, waarmee we een aantal maanden op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwalgeëxperimenteerd hebben. Rabobank is daar waar en wanneer klanten de bank nodig hebben. Naast een aantal kantoren verspreid binnen ons werkgebied, biedt Rabobank haar dienstverlening ook op andere manieren aan zoals deze tijdelijke woonstore, een rijdend mobiel kantoor en de Rabo Geld Express. Zo blijven wij dicht bij onze klanten.”

De Rabo Woonstore aan de Frederik Hendriklaan is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Over Rabobank Regio Den Haag

Rabobank Regio Den Haag is een grote stadsbank binnen de Rabobank groep en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Het werkgebied omvat Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer, een grote gevarieerde regio met circa 650.000 inwoners. Rabobank Regio Den Haag wil samen met haar klanten hun leef- en werkomgeving sterker maken en ondersteunt daarom in de regio op het gebied van leefbaarheid in zorg en wonen, economische vitaliteit en duurzaamheid. Meer informatie over Rabobank Regio Den Haag kunt u vinden op www.rabobank.nl/regiodenhaag.

 

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rabobank Regio Den Haag, Ricardo Kruijt via: 070 - 371 80 89 of ricardo.kruijt@rabobank.nl

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1