Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13

Online kaartverkoop Scheveningen – ADO Den Haag gaat van start.

25-06-2018

Vanaf vandaag kunt u via deze link on line kaarten bestellen voor het oefenduel SVV Scheveningen tegen ADO Den Haag, die zoals wij al eerder bekend hebben gemaakt, op zaterdag 7 juli op Houtrust wordt  gespeeld met als aanvangstijd 17.00 uur.

Voor volwassenen tot 65 jaar bedraagt de toegangsprijs € 10,00  en voor 65 plus en voor kinderen onder de 12 jaar is de toegangsprijs vastgesteld op € 7,50.

De tribune is uitsluitend toegankelijk voor de toeschouwers van 65 plus en minder validen.

Er wordt geen extra opslag gerekend voor een tribuneplaats.

Door een toegangsbewijs online in de voorverkoop te kopen, voorkomt u om op de wedstrijddag bij de kassa in de rij te moeten staan.

Volledigheidshalve wijzen wij u erop dat voor deze wedstrijd lidmaatschappasjes of andere reguliere toegangsbewijzen voor competitiewedstrijden niet geldig zijn; iedereen dient dan ook een entreekaart aan te schaffen.

Op de wedstrijddag zelf heeft u eenmalig de gelegenheid om een toegangskaart bij het verkooploket aan te schaffen. Het verkooploket is vanaf 15.00 uur geopend.

KLIK HIER VOOR DE ONLINE VOORVERKOOP

Bestuur SVV Scheveningen,