Rijnsburgse Boys - Scheveningen

2231 NJ  Rijnsburg

Zaterdag 10 november 2018
SVV JO10-2 - DUNO JO10-1

SVV Scheveningen is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde hoofdtrainer voor JO12/O11.

22-06-2018

Jeugdtrainers van SVV Scheveningen werken op basis van de uitgangspunten die zijn vastgelegd in het Technisch Beleidsplan en zullen worden begeleid door een Hoofd Jeugdopleiding.

Voor deze leergierige generatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer, met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die 2 keer per week de training coördineert voor JO12 (3 teams) /JO11 (4 teams) en sturing geeft aan de overige trainers in deze leeftijdsgroep. Daarnaast zal je op wedstrijddagen de JO12-1 begeleiden.

Wat kun je van ons verwachten:

- Kledingpakket

- Goede trainingsfaciliteiten en materialen

- Trainen op kunstgras

- Gemotiveerde groep met hoge trainingsopkomst

- Regelmatig overleg met Hoofd jeugdopleiding

- Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen

- Een passende vergoeding

Wat voor kandidaat zoeken wij:

- Bij voorkeur in bezit van trainersdiploma UEFA-C jeugd, maar minimaal Pupillentrainer of aantoonbare ervaring in de voetbalwereld

- Affiniteit met de jeugd van deze leeftijd

- Gewend om te werken conform een door de vereniging opgesteld Technisch Beleidsplan

- Goed kunnen samenwerken met het technisch kader en andere trainers, zowel binnen de     leeftijdsgroep alsmede de overige hoofdtrainers

- Is zich bewust van zijn voorbeeldfunctie en gedraagt zich daar naar

- Organiseert frequent overleg met de overige trainers in de leeftijdsgroep

Ga jij investeren in jouw trainers toekomst en pak je deze mooie kans?

Aarzel dan niet en neem contact op door een mail te sturen met daarin je motivatie en (voetbal) CV.

Wellicht maak jij straks dan ook deel uit van de trainersstaf van SVV Scheveningen!!!

Met sportieve groet,

Raymond de Jong