Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

MAKRELENWEDSTRIJD ZATERDAG 30 JUNI A.S.


22-06-2018

Ter afsluiting van het seizoen 2017-2018 staat op zaterdag 30 juni a.s. om 12.30 uur weer de traditionele ‘Makrelenwedstrijd’ op het programma. 

 

 

Deze wedstrijd gaat tussen een team wat wordt samengesteld door de Scheveningse visserijfamilie Rog van de welbekende garnalenkotter ‘De Scheveningen 10’ en een team wat wordt samengesteld door Gerard Roeleveld. De wedstrijd staat onder deskundige leiding van een zeer strenge neutrale KNVB scheidsrechter. Gezien de samenstelling van beide teams belooft dit weer een zeer ‘vriendschappelijke’ wedstrijd te worden, waar op ‘sportieve’ wijze om de overwinning wordt gestreden. 

Na afloop van deze wedstrijd gaat de familie Rog op ambachtelijke wijze een groot aantal makrelen roken, dit verklaart de naam die gegeven is aan deze laatste wedstrijd van het seizoen. Er zullen overigens nog meer soorten vis worden geserveerd. Ook wordt die middag even stilgestaan bij ‘De nieuwe start van de Scheveningen 10’, dit na de grondige ‘renovatie’ van deze mooie garnalenkotter. 

Wilt u ter afsluiting van het seizoen nog een gezellige zaterdagmiddag beleven? Kom dan gerust even op kijken op Sportpark Houtrust, de wedstrijd begint om 12.30 uur.

Bestuur SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1