Zaterdag 7 juli 2018
Scheveningen JO13 - ADO JO13

Wessel Tap overleden

21-06-2018

Wij hebben de droevige plicht u te moeten meedelen dat op maandag 18 juni j.l. Wessel Tap na een lang ziekbed en  op een veel te jonge leeftijd van 57 jaar is overleden.

Wessel is zo’n 20 jaar geleden bij SVV Scheveningen betrokken geraakt door zich op te geven als leider van de B 3, het elftal waar zijn zoon Wesley in voetbalde. Een enkeling binnen onze club die zich dat wellicht nog weet te herinneren, maar Wessel  staat natuurlijk bij ons vooral bekend om zijn kookkunsten.Jarenlang heeft Wessel zich met veel passie ingezet als een betrokken keukenmedewerker en dat verdient ons aller waardering. De laatste jaren kon Wessel wegens toenemende gezondheidsklachten zich steeds minder inzetten voor de club en dat deed hem en ons veel pijn. Wessel, wij zijn jou veel dank verschuldigd voor het vrijwilligerswerk wat jij voor onze club hebt verricht en zullen daar altijd met veel respect aan terugdenken.

Wij brengen onze deelneming over zijn ex echtgenote,Astridkinderen en kleinkinderen en wensen hen dan ook alle kracht toe om het overlijden van Wessel te verwerken. Ook aan de verdere familie en vrienden brengen wij onze condoleances over.

Namens het bestuur SVV Scheveningen,

Rob Vis, algemeen secretaris.

Op zondag 24 juni a.s. van 19.00 uur tot 20.30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Wessel in het Statenhuys aan de Statenlaan 78

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 25 juni a.s. om 13.00 uur op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan.