Rijnsburgse Boys - Scheveningen

2231 NJ  Rijnsburg

Zaterdag 10 november 2018
SVV JO10-2 - DUNO JO10-1

Bericht van de ledenadministratie (Nederlandse versie)

15-06-2018

De meeste leden genieten inmiddels van een zomerstop maar achter de schermen gaat het werk bij SVV Scheveningen gewoon door, zo ook dat van de leden- en contributieadministratie.

Lidmaatschap huidige leden seizoen 2018-2019

In de week van 25 juni ontvangen alle contributie betalende leden een contributie- en  lidmaatschapsbevestigingsbrief. Heb je deze op vrijdag 29 juni nog niet ontvangen en ben je niet in de tussentijd verhuist, neem dan contact op met de ledenadministratie : ledenadministratie@svvscheveningen.nl

Nieuwe leden seizoen 2018-2019

Het verwerken van de administratie van de nieuwe leden voor het seizoen 2018-2019 gebeurt vanaf

1 juli 2018. Nieuwe leden ontvangen hun lidmaatschaps- en contributiebrief medio juli 2018.

Houders van een Ooievaarspas

Voor houders van een Ooievaarspas verandert er veel vanaf 1 juli 2018. De gemeente Den Haag heeft bepaald dat de contributie per kwartaal berekend en afgerekend moet worden. Dit betekent dat de houder van een Ooievaarspas zich 4x dit seizoen moet melden met zijn of haar Ooievaarspas bij de ledenadministratie. Niet laten scannen betekent of zelf de contributie betalen of niet meer voetballen.

De Ooievaarspashouders worden hier nog apart over bericht.

Emailadres ledenadministratie@svvscheveningen.nl.

Inning contributie seizoen 2018-2019 (automatische incasso)

De incassobatches voor het betalen van de (eerste) termijncontributie zijn inmiddels door de bank verwerkt. De inning van de (eerste) termijncontributie vindt plaats op maandag 2 juli 2018 Indien u in meerdere termijnen betaalt vindt u op de achterzijde van de lidmaatschapsbrief de volgende incassodata. Leden die na 15 juni het lidmaatschap hebben opgezegd zijn meegenomen in de contributieinning. Dit kan niet meer door de bank gewijzigd worden. U kunt met uw bank contact opnemen hoe u dit ongedaan kunt maken.

Inning contributie seizoen 2018-2019 (accept-giro)

Leden die per acceptgiro betalen ontvangen deze tegelijk met hun lidmaatschapsbevestigingsbrief. Het verzoek is om het aangegeven (termijn)bedrag voor 6 juli 2018 over te maken.

Scannen Ooievaarspas

Zie ook de mededelingen hierboven. Ooievaarspashouders ontvangen een oproep.

Verhuist ? Licht ook de ledenadministratie in !

Indien u verhuist of gaat verhuizen vergeet dan ook niet om de ledenadministratie in te lichten, dit kan via een email naar : ledenadministratie@svvscheveningen.nl.

Achterstallige contributie seizoen 2017-2018

Er zijn nog enkele leden met contributieachterstand. Indien de achterstand niet per 1 juli a.s. is opgelost wordt men afgevoerd als lid en wordt de contributieinningovergedragen aan het incassoburo.

Nog openstaande KNVB boetes seizoen 2017-2018

Ook zijn er nog enkele openstaande KNVB boetes. Bij leden die aan het begin van het seizoen 2018-2019 nog steeds een achterstand hebben wordt de spelactiviteit bij de KNVB ingetrokken totdat de boetes betaald zijn. Er kunnen dan geen oefen-, beker- of competitiewedstrijden gespeeld worden.

Pasfoto’s

Nog niet alle spelende leden hebben een pasfoto ingeleverd. Een oproep volgt binnenkort.

E-mailadres

SVV SCHEVENINGEN probeert de correspondentie zo veel mogelijk via het emailadres te doen. Helaas wijzigen deze adressen nogal eens waardoor de berichten niet aankomen en alsnog een brief gestuurd moet worden. Graag ook je nieuwe e-mailadres doorgeven aan de ledenadministratie.

Emailadres ledenadministratie@svvscheveningen.nl