Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

SVV Scheveningen veiling brengt €34.000,- op


12-06-2018

De SVV Scheveningen veiling heeft een mooi bruto bedrag van €34.000,- opgeleverd. Op vrijdag 1 juni gingen 200 items onder de hamer van veilingmeester Ad van Zelst. Er werd goed op geboden door de 100 aanwezigen, die vooraf eerst heerlijke hadden gegeten in het sponsorhome van de vereniging. 

 

 

Leo Alkemade verving Peter Heerschop

Cabaretier Peter Heerschop, die de opening van de avond zou verzorgen, scheurde ’s middags tijdens een potje voetballen in het Olympisch Stadion, zijn hamstring af. In allerijl werd een vervanger geregeld. Leo Alkemade, bekend van TV-programma’s als Sluipschutters en It takes 2 stapte snel in de auto vanuit Brabant en kreeg, ondanks de korte voorbereiding, toch de lachers veelvuldig op zijn hand. De cabaretier kreeg daarbij hulp van Heerschop, die zich goed had voorbereid op de avond en speciaal voor Scheveningen een column op papier had gezet over het verleden en heden van de vereniging. 


Heerschop: “SVV Scheveningen is officieel opgericht in het café "Volksbelang" in de Keizerstraat. Zo zie je maar dat in een café vaak de beste plannen ontstaan. In de aldaar gehouden oprichtingsvergadering werd besloten tot oprichting per 1 juli 1919 van een voetbalvereniging onder de naam SVV Scheveningen. Dat zegt het wel een beetje. Ze waren dus al zo bezopen dat er geen originele naam meer kon worden bedacht. SVV Scheveningen. Nog dubbel ook. Scheveningse Voetbalvereniging Scheveningen. Oorspronkelijk heette het zelfs Scheveningse voetbalvereniging Scheveningen uit Scheveningen. Dit om vooral Duitse spelers te laten merken dat ze beslist niet welkom waren. Na een periode in het betaald voetbal werd in 1964 de amateurvereniging SVV Scheveningen herboren. Afgesproken werd dan ook om vanaf die tijd nooit meer spelers van het eerste team te betalen. Een afspraak waar ze zich , afijn… daar gaat het ook helemaal niet om.”

 

Veiling
Na de opening van Alkemade werden in rap tempo 200 items geveild. Top-items bleken onder andere de buitenlandse voetbalreizen en diverse voetbalshirts. Aan het einde van de avond was het tijd de kopers, vrijwilligers en vele sponsors te bedanken. Voorzitter Ron Kleijn en zijn veilingteam ontvingen een cheque met een mooi eindbedrag uit handen van ‘Veiling op je club’, dat de vereniging hielp bij de organisatie. De opbrengst is bestemd voor de jeugdafdeling en voor de ALS Stichting.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1