Scheveningen 1


SVV Scheveningen - VVSB
Zaterdag 23 februari
14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager Veld
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal geschonken door:

Strandpaviljoen
BLUE LAGOON

&

Strandrestaurant
DE WATERREUS
---------------------------
Man of the Match Sponsor:

Restaurant De Beren
Scheveningen

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 9 februari 2019
SVV JO19-1 - RCL JO19-1
Aanvang  12:30 uur
 

Nieuws

Scheveningen naar de 2e divisie.


10-06-2018
Het bestuur feliciteert John Blok, de technische- en medische staf, de hondstrouwe begeleidingsgroep en natuurlijk vooral de spelersgroep, die gisteren geschiedenis hebben geschreven door promotie naar de 2e divisie af te dwingen.

 

Het is een krankzinnig seizoen geweest, waar Scheveningen  een zeer slechte seizoenstart beleefde en wekenlang op een degradatieplaats stond. De ommekeer kwam op 9 december 2017 in de uitwedstrijd tegen Quick Boys, die met 4 – 2 werd gewonnen en de overwinning op Jong FC Twente in de laatste wedstrijd voor de winterstop. Scheveningen groeide als team, het trainingskamp op Gran Canaria heeft daar zeker een positieve bijdrage aan geleverd. Wat er na de winterstop is gepresenteerd grenst aan het onmogelijke. De Scheveningen trein denderde door en op een prachtige wijze werd de 2e periodetitel binnengesleept. De honger was nog niet gestild, want ook de 3e periodetitel eiste Scheveningen op.

In de nakompetitie werd Scheveningen gekoppeld aan Quick. Het werden twee boeiende, sportieve krachtmetingen, waarbij Scheveningen uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

De laatste hindernis heette TEC uit Tiel, de ploeg die hun plek in de 2e divisie moest veiligstellen. De medische staf draaide overuren, de tol van een loodzwaar seizoen werd zichtbaar. Maar in de thuiswedstrijd stond de ploeg er weer, de wil om promotie af te dwingen was zo groot, dat de vele pijntjes in de 90 minuten even werden vergeten. Scheveningen won met 2 – 0, maar vergat in de slotfase TEC de definitieve genadeklap uit te delen. 

En dan gisteren, In Tiel moest het gebeuren, maar ook nu weer twijfels over een goede afloop. Trainer John Blok moest weer improviseren; sommige spelers moesten afhaken en wat er in het veld stond was verre van okselfris. Scheveningen begon sterk aan de wedstrijd met twee goede mogelijkheden voor Mehmet Aldogan. Maar in de 29e minuut opende TEC de score en toen kort voor rust TEC de 2- 0 maakte zakte de moed in de schoenen van de honderden meegereisde supporters. Het was in de 2e helft vooral tegenhouden en dat ging Scheveningen, op de enkele kans na, goed af. Aan het eind van de wedstrijd, vraag niet waar de spelers het vandaan haalde, zocht Scheveningen meer en meer de aanval. De laatste stuiptrekkingen van Scheveningen met een fantastisch slotakkoord. Het was Leroy Resodihardjo, die met een magnifieke treffer Scheveningen naar de 2e divisie schoot. Dat Levi Schwiebbe kort daarop een strafschop miste werd voor kennisgeving aangenomen. Het laatste fluitsignaal maakte bij iedereen alles los wat Scheveningen in dit krachtzinnige seizoen heeft gepresteerd. Eén team, één missie. Jullie hebben het verdiend en daar mogen en moeten jullie supertrots op zijn. 

Wij willen ook de steeds groeiende supportersschare een welgemeend compliment maken. Jullie zijn een visitekaartje voor de club en reken maar dat jullie massale steun in Tiel dat extra zetje was, dat Scheveningen over de streep heeft getrokken.

Bestuur SVV Scheveningen.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1