Scheveningen-IJsselmeervogels

Scheveningen JO13 - ADO JO13

Scheveningen wint 1e finaleduel van TEC Tiel

06-06-2018
Scheveningen heeft het 1e finaleduel om een plek in de Tweede Divisie gewonnen. Op eigen veld was de ploeg met 2-0 te sterk voor TEC Tiel.

Nadat de bezoekers met veel druk naar voren waren begonnen deelde Scheveningen al in de 3e minuut een rake tik uit met de knap uitgespeelde openingstreffer. Het initiatief lag daarna volledig bij de bezoekers, maar de kansen waren voor de thuisploeg. Nadat halverwege het eerste bedrijf de lat al werd geraakt werd de marge op slag van rust alsnog verdubbeld. De bezoekers wisselden aanvallend maar kansen bleven uit. Het gehavende Scheveningen beperkte zich noodgedwongen tot voornamelijk tegenhouden, maar bleef op de counter ook levensgevaarlijk en liet eigenlijk na om de score verder op te voeren. Zaterdag volgt de beslissende return in Tiel.

Scheveningen – TEC Tiel 2-0 (2-0)

Scoreverloop:
3. Tim Peters 1-0
45+4. Kevin Gomez Nieto 2-0

Gele kaart: Björn Wagenaar, Leroy Resodihardjo (Scheveningen), Serhat Koc (TEC Tiel)

Scheidsrechter: Dhr. K. Puts
Assistent-scheidsrechter: Dhr. G.W.G. van Hout
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. van der Zwan (jr)
Vierde official: Dhr. M.A. te Hennepe

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Peter Jungschläger (59. Björn Wagenaar), Gio van Ree, Esin Gula, Leroy Resodihardjo, Levi Schwiebbe (68. Marvin Nieuwlaat),  Mehmet Aldogan (88. Robert Steemers), Brandon Robinson, Tim Peters.

Opstelling TEC:
Sebastiaan van der Sman, Obi Onyeike, Daan Disveld, Migiel Zeller, Nicky Kuiper (45+2. Brandon Fijneman), Vinnie Vermeer, Wimilio Vink, Bart Westerlaken (46. Randel Shakison), Sherwin Grot, Serhat Koc, Matthijs van Gessel.

Zaterdag 9 juni: TEC Tiel - Scheveningen (Finale deel 2, aanvang 18.00 uur)

Scheveningen deed woensdagavond dus goede zaken door het eerste finaleduel te winnen, maar is er met een 2-0 voorsprong tegen een goede ploeg als TEC natuurlijk nog niet. Zaterdag volgt de return in Tiel, de aftrap is om 18.00 uur. Scheveningen rekent op zoveel mogelijk aanhang in Tiel. Voor de eerste twee supportersbussen geldt een zeer laag tarief van slechts 5 euro dus geef je snel op!