Scheveningen-IJsselmeervogels

Scheveningen JO13 - ADO JO13

Voorverkoop 1e Finalewedstrijd nacompetitie: Scheveningen - TEC

04-06-2018
Ook in deze belangrijke wedstrijd zal John Blok en de spelersgroep zich niet alleen gesteund voelen door de eigen Scheveningen supporters, maar zullen ongetwijfeld vele neutrale toeschouwers wederom de weg naar Houtrust weten te vinden.

Voor deze wedstrijd hanteren wij onze reguliere toegangsprijzen en voorwaarden. Dat betekent dat eigen leden op vertoon van een geldig lidmaatschappas met legitimatie gratis toegang hebben. Alle overige bezoekers dienen een geldig toegangsbewijs te overleggen.

In verband met het waarborgen van de veiligheid, is er slechts een maximum aantal kaarten in de verkoop beschikbaar.

Wees er dus snel bij om voor deze wedstrijd op woensdagavond online een kaartje te bemachtigen via

Klik op DEZE LINK voor de Online Kaartverkoop

Door een toegangsbewijs online in de voorverkoop te kopen, voorkomt u om op de wedstrijddag bij de kassa in de rij te moeten staan.

Op de wedstrijddag zelf heeft u eenmalig de mogelijkheid een kaart bij het verkooploket aan te schaffen. De kaartverkoop begint om 18.30 uur.

Uiteraard zijn alle reguliere veiligheidsvoorwaarden van toepassing. Dat betekent bijvoorbeeld dat vuurwerk ten strengste verboden is.