Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Paul Jongejan,volgend seizoen hoofdtrainer JO19 stelt zich aan u voor


04-06-2018
Mijn naam is Paul Jongejan, 37 jaar en kom uit Zoetermeer. Ik ben getrouwd met Debby en samen hebben wij 2 kinderen, Mels (7 jaar) en Senn (5 jaar). Beiden voetballen bij sv DSO.

In het dagelijks leven ben ik Accountmanager bij Xelion in Delft, een bedrijf dat een zakelijk communicatieplatform maakt en levert. 

Op mijn 5e jaar ben ik in de F4 begonnen met voetballen bij sv DSO uit Zoetermeer. Vervolgens heb ik hier alle jeugdselecties doorlopen en mocht ik als 2e jaars A1 speler mijn debuut maken in het 1e elftal. Tot aan mijn 30e heb ik het 1e elftal van sv DSO vertegenwoordigd, waarvan de laatste jaren als aanvoerder van een prachtig team met onder andere (oud) Scheveningen spelers Sven Wolsheimer, Richard Hilekes en Leslie van den Berg. Bij sv DSO heb ik als speler mooie momenten meegemaakt, met als hoogtepunten de promotie van de 3e naar de 2e klasse, het kampioenschap in de 2e klasse, de strijd in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse, welke we helaas net misliepen, en de openingswedstrijd van het nieuwe complex tegen Oud-Oranje internationals. Op mijn 30e en na ruim 250 wedstrijden voor sv DSO 1 besloot ik om te stoppen met selectievoetbal en ben ik in een vriendenteam gaan spelen. Tegelijkertijd ben ik mij gaan richten op een trainerscarrière. 

Nadat ik op 19-jarige leeftijd als leider-trainer van de C2 en vervolgens C1 (kampioen geworden met spelers als Leroy Resodihardjo, Lex Immers en Roel Stoffels) mijn eerste stappen als trainer heb gezet, is het trainerschap eigenlijk tijdens mijn actieve spelersperiode in het seizoen 2007-2008 echt begonnen. Samen met mijn broer Robin zijn we de F1 gaan trainen, waar mijn neefje Stef in speelde (en waar ook ADO-speler Hennos Asmelash deel van uitmaakte). Een prachtige leeftijd om te beginnen als trainer en hoe gaaf is het dan om ook nog eens direct kampioen te worden. Het jaar erop een stapje hoger en ook daar werden we kampioen, dit keer met de E2. Daarna ben ik achtereenvolgens trainer geweest van de E1, D2, B1/B2, 2 jaar C1 en de afgelopen 3 jaar assistent trainer van de zaterdagselectie, als trainer van het 2eelftal.  

Bij sv DSO ben ik momenteel nog steeds verantwoordelijk voor het 2e elftal. Nadat ik in het seizoen 2015-2016 besloot om te starten met de cursus UEFA B / TC2 (met verve behaald nadat ik eerder al UEFA C, TC3 had behaald) in combinatie met assistent trainer van het 1e elftal is mij halverwege het seizoen gevraagd om het 2e elftal over te nemen in verband met tegenvallende resultaten op dat moment bij het 2e elftal. Vanuit een uitzichtloze positie, laatste in de 1e klasse met 0 overwinningen en met 8 punten achterstand op een nacompetitieplaats hebben we met zijn allen de schouders eronder gezet en het toch nog gered tot het spelen van nacompetitie. Helaas ging het in de finale net mis en was degradatie naar de reserve 2e klasse alsnog een feit. Het afgelopen seizoen speelden we direct weer voor promotie terug naar de reserve 1e klasse, maar ook dit keer ging het helaas net weer mis in de finale, dit keer in de verlenging. In het huidige seizoen, waarin we al verzekerd zijn van wederom nacompetitie voor promotie, staan we momenteel op een 2eplaats en zijn we ook nog verwikkeld in een strijd om het kampioenschap met Sportlust 2. Laten we hopen dat 3 maal scheepsrecht is………..

Aankomend seizoen is mij gevraagd om hoofdtrainer bij SVV Scheveningen O19 te worden. Op het moment dat mij dat werd gevraagd hoefde ik niet lang na te denken. Deel uit maken van een trainersstaf van een voetbalbolwerk als SVV Scheveningen is een mooie stap vooruit. De doelstelling om de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen zie ik als een enorm mooie uitdaging. Ik kijk er dan ook naar uit om te gaan beginnen en zowel mijzelf als de spelers te ontwikkelen en samen successen te gaan vieren. Ik heb er ontzettend veel zin!

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1