Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13

Organisatie jeugdafdeling neemt steeds vastere vormen aan.

03-06-2018

Zoals u eerder op de website van de club kon lezen maakt SVV Scheveningen werk van opleiden en uiteraard zijn hier vakkundige trainers voor nodig. Met trots kunnen wij melden dat wij in een korte periode al overeenstemming hebben bereikt met de volgende hoofdtrainers:

Hoofdtrainer JO19​​Paul Jongejan en Steven Schot

Hoofdtrainer JO17​​Maurice den Engelse en Ton Roeleveld

Hoofdtrainer JO15​​Mark Wasmus en Wim Biever

Hoofdtrainer JO13​​Barry Rog en Mark van den Oever

Pupillen

Hoofdtrainer JO12/ JO11​Vacature (Raymond de Jong a.i.)

Hoofdtrainer JO10​​Denis Kila

Hoofdtrainer JO09/ JO08​Edwin Kaffa

Keepers

Hoofdtrainer Keepers​​Riccardo Groen

Bij de komende selectietrainingen zullen de hoofdtrainers starten met hun groep. Verder zullen zij zich later op de site uitgebreider voorstellen.

Mocht je helaas niet bij een selectietraining aanwezig kunnen zijn laat dit dan even weten door een mail te sturen aan Danny (Junioren) of Raymond (Pupillen).

We zijn zeer verheugd dat bovenstaande functies inmiddels zijn ingevuld en wensen allen heel veel succes en plezier toe in het komend seizoen.

Naast bovenstaande zijn wij momenteel in gesprek met kandidaten voor de overige teams, maar er zijn zeker ook nog wat openstaande functies. ZoalsHoofdtrainer JO12/ JO11 en uiteraard trainers voor de overige teams in elke leeftijdsklasse.

Uiteraard zijn of zullen wij binnenkort in gesprek gaan met de huidige trainers voor de openstaande functies, maar uiteraard is vers bloed ook altijd welkom.

Mocht je interesse hebben in een functie bij de jeugd van SVV Scheveningen neem dan contact op met Danny (Junioren) of Raymond (Pupillen).

Wanneer er meerdere functies zijn ingevuld zullen wij u hier uiteraard weer over informeren.

Met sportieve groet,

Danny Krayenoord