Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

SCHEVENINGEN NAAR FINALE NACOMPETITIE


02-06-2018

Scheveningen is na het dubbele treffen met Quick doorgedrongen tot de finale van de nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie. Na het 1-1 gelijkspel midweeks volgde nu een 1-0 overwinning.

Scheveningen begon het duel net als woensdagavond slecht en de op fouten loerende bezoekers kregen ook de eerste kans. Scheveningen herstelde zich nu echter sterk, nam de leiding en liet vervolgens na om het duel nog voor rust in het slot te gooien. Na rust waren de rollen omgedraaid en mocht Quick van Scheveningen komen, maar veel verder dan een scrimmage in de doelmond en een serie hoekschoppen kwam het lange tijd niet. De mentaal volwassenere thuisploeg ging daarna het beste met druk om en kwam alleen diep in de ruim bemeten blessuretijd éénmaal goed weg. In de wetenschap dat het over twee wedstrijden niet haar beste spel had laten, wel de betere kansen had en dat in finales alleen de winst telt, stapte men uiteindelijk als winnaar van het veld.In de finale van de nacompetitie neemt Scheveningen het op tegen tweede divisionist TEC uit Tiel, dat in een dubbele ontmoeting Jong FC Volendam de baas bleef. Speciaal tintje aan het duel is dat beide verenigingen de afgelopen jaren al regelmatig op oefenbasis tegen elkaar uitkwamen en in Eelco Bekker van EB Personeelsdiensten een gezamenlijke en gewaarde sponsor hebben.

Scheveningen – Quick 1-0 (1-0)

Scoreverloop:
27. Barry Rog 1-0

Gele kaart: Sijbren Bartlema, Marc Boshoff, Joost de Gelder (Quick), Barry Rog, Gio van Ree (Scheveningen)

Rode kaart: Steven de Kruijf (2x geel) (Quick)

Scheidsrechter: Dhr. S.Dröge
Assistent-scheidsrechter: Dhr. B.C.J. Persoon
Assistent-scheidsrechter: Dhr. H.M. Kucukerbir
Vierde official: Dhr. J.C. Jensch

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Peter Jugnschläger, Gio van Ree, Esin Gula, Leroy Resodihardjo, Barry Rog (86.Björn Wagenaar), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (86. Marvin Nieuwlaat), Tim Peters.

Opstelling Quick:
Jari Puister, Virgil Tjin-Asjoe, Joost de Gelder, Kai van Hese, Pepijn van Zwieten de Blom (90+4. Ruben Duk), Sijbren Bartlema, Marc Boshoff, Steven de Kruijf, Frank van der Heiden, Rachid Bouyaouzan (70. Kenan Schenkeveld), Roderick Meinema.


Woensdag 6 juni: Scheveningen - TEC Tiel (Finale deel 1, 20.00 uur)
Scheveningen begint de finaleronde tegen TEC Tiel met een thuiswedstrijd. De aftrap aanstaande woensdag op sportpark Houtrust is om 20.00 uur.

Zaterdag 9 juni: TEC Tiel - Scheveningen (Finale deel 2, aanvang nnb)
Zaterdag volgt de return in Tiel, de aanvangstijd is nog niet bekend.

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1