Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 25 augustus 2018
SVV JO8-1 - Die Haghe JO8-1
 Aanvang 11:15 uur
 

Nieuws

SVV SCHEVENINGEN ZOEKT DE BESTE JEUGDSPELERS!


30-04-2018
Wil jij ook naar de top van het amateurvoetbal?

Download hier de FLYER in PDF

Woensdag 9 mei starten de trainingen voor de nieuwe jeugdselecties
van SVV Scheveningen. We hebben plaats voor talentvolle jeugdspelers in de leeftijdscategorieën O19, O17, O15 en O13.

Ben je nog geen lid van onze club maar wel toe aan een nieuwe stap en ben je er van overtuigd genoeg kwaliteiten te bezitten om in een van onze selecties te kunnen spelen?
Meld je dan aan voor een proeftraining met behulp van onze hoofdtrainer John Blok met behulp van Hans Tellier in samenwerking met Martin Jol!

Dit kun je doen door een mail te sturen aan talententraining@svvscheveningen.nl
Vermeld in de mail de volgende gegevens: • Naam
• Geboortedatum
• Huidige club, team en positie
• Telefoonnummer • E-mailadres


Na ontvangst van de mail nemen we contact met je op om aan te geven wanneer en hoe laat je voor de proeftraining wordt verwacht.


Na de proeftraining onder toeziend oog van o.a. onze hooftrainer
John Blok, Martin Jol en Hans Tellier, hoor je direct of je over genoeg kwaliteiten beschikt om onze jeugdselecties te versterken en of je voor vervolgactiviteiten wordt uitgenodigd. Tijdens een persoonlijk gesprek zal worden besproken of je bij onze club past, wat we van je vragen en wat je van ons mag verwachten.
Indien je momenteel lid bent van een andere vereniging gaan we er wel vanuit dat je netjes aangeeft dat je bij ons een proeftraining gaat doen!


Met sportieve groet,
Danny Krayenoord,
Hoofd Opleidingen Junioren SVV Scheveningen

SVV Scheveningen maakt werk van opleiden


De jeugdopleiding van SVV Scheveningen zet flinke stappen als het gaat om technisch beleid en op organisatorisch vlak. Met aandacht voor de ontwikkeling van de individuele speler, ontwikkeling van de trainers doormiddel van volgen van cursussen en het bieden van ondersteuning op voetbaltech- nisch vlak. Het ontwikkelen van de individuele speler binnen een veilige en gestructureerde opleiding staat centraal.
Voor alle leeftijden geldt dat er vooral plezier op trainingen moet zijn. Specifieke voetbaltraining met een duidelijk doel waar dan ook de (positie- ve)coaching op gebaseerd is!
Bovenstaande doelstellingen gaan we realiseren door de uitbreiding van de voetbaltechnische commissie met 2 ervaren coördinatoren voor de Junioren en Pupillen en de toetreding van gecer- tificeerde trainers en spelers met een rijk voetbal verleden bij SVV Scheveningen.
Ik werk ook graag mee om de jeugd van SVV Scheveningen zo snel mogelijk op weg te helpen naar de top van het amateurvoetbal en verder!

Tot 9 mei!


Martin Jol

 

Voor alle duidelijkheid: ook talentvolle keepers zijn op woensdag 9 mei uiteraard van harte welkom. Naast de proeftraining zal voor onze jeugdleden in de komende weken de interne selectie trainingen weer van start gaan.

Cees van den Berg

Bestuurslid Voetbalzaken

 

 

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1