Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 25 augustus 2018
SVV JO8-1 - Die Haghe JO8-1
 Aanvang 11:15 uur
 

Nieuws

Scheveningen zakelijk langs Capelle en naar 2e plek


21-04-2018
Scheveningen heeft op eigen veld de goede lijn doorgetrokken en ook Capelle verslagen.

In een relatief saai en redelijk gelijk opgaand duel met weinig kansen nam de thuisploeg na een halfuur de leiding. Na rust was Scheveningen aanvankelijk de bovenliggende partij en kwam een aantal malen goed door, maar de finesse om het duel voortijdig te beslissen ontbrak. Capelle ging opportunistisch op zoek naar de gelijkmaker en Scheveningen ontsnapte éénmaal, maar kwam verder niet in heel grote problemen. In de slotfase werd de marge alsnog verdubbeld en kon de overwinning worden bijgeschreven.

Daardoor is Scheveningen gestegen naar plek 2 op de ranglijst. Met nog 5 duels te gaan is de achterstand op koploper Spakenburg 6 punten. Het doel voor de komende weken is plek 2 minimaal te behouden en zodoende het juiste ritme te houden en een (theoretisch) gunstige uitgangspositie voor de nacompetitie te bewerkstelligen. En wanneer Scheveningen zou blijven winnen en Spakenburg tussendoor nog een onverwachte misstap maakt wordt de druk op de amateurgrootmacht verder opgevoerd.


Scheveningen – Capelle 2-0 (1-0)

Scoreverloop:
31. Barry Rog 1-0
89. Mehmet Aldogan 2-0

Gele kaart: Bram de Bruin, Jorn van Lunteren (Capelle)

Scheidsrechter: Dhr. B.R. Annegarn
Assistent-scheidsrechter: Dhr. N. Kromme
Assistent-scheidsrechter: Dhr. P. Willems

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Peter Jungschläger, Gio van Ree, Mitchell de Vlugt (73. Björn Wagenaar), Leroy Resodihardjo (73. Marvin Nieuwlaat), Barry Rog (80. Esin Gula), Mehmet Aldogan, Brandon Robinson, Tim Peters.

Opstelling Capelle:
Bradly van der Meer, Frank Karreman, Jelle Pollemans, Sandic Avdic (63. Kai Fens), Wilmer Kousemaker (63. Boris Letterie), Olaf van der Sande, Jorn van Lunteren, Bram de Bruijn, Jami Jaliens, Bram van Eijk, Steven Olsthoorn (63. Dave van der Steen).


Zaterdag 28 april: Scheveningen – Quick Boys (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week zaterdag speelt Scheveningen opnieuw thuis. Te gast op sportpark Houtrust is dan Quick Boys. De topper tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst begint om 14.30 uur. Gezien de verwachte drukte is het advies om tijdig naar sportpark Houtrust te komen. 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1