Seizoen 2018-2019

Scheveningen JO13 - ADO JO13

Ook Barry Rog, Björn Wagenaar en Esin Gula langer bij Scheveningen

10-04-2018

Na eerder nieuws rondom de invulling van de Scheveningen-selectie voor volgend seizoen is er op dat vlak meer nieuws te melden. Barry Rog, Björn Wagenaar en Esin Gula blijven de club ook komend seizoen trouw.

Barry Rog (21) maakte de afgelopen seizoenen al een goede ontwikkeling door maar beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak. Hij miste nog geen competitiewedstrijd maar is ook regelmatig van waarde voor het elftal. Niet alleen vanwege zijn werklust en energie, maar ook door een flink aantal doelpunten en assists. Het ‘kind van de club’ zal die ontwikkeling hopelijk doorzetten en in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden.

Björn Wagenaar (20)
is dit seizoen nieuw binnen de selectie en kreeg na een aantal maanden van gewenning aan de hogere weerstand zijn kans in de hoofdmacht. Die kans greep hij met beide handen aan en inmiddels maakt hij nagenoeg wekelijks zijn minuten in de hoofdmacht als middenvelder of vleugelverdediger. Ook wist hij al te scoren en een paar assists af te leveren. Een goede ontwikkeling dus voor de jongeling, waarvan het komend seizoen de bedoeling die een passend en nog stabieler vervolg te geven.

Ook Esin Gula blijft bij Scheveningen. De 26-jarige Limburger is al wat meer ervaren, aan zijn tweede seizoen bezig op Houtrust en als echte teamspeler een belangrijke schakel in de selectie. Inzetbaar op het middenveld maar in geval van nood ook op de flanken in de achterhoede kwam hij ook dit seizoen weer regelmatig in actie. Zowel maatschappelijk als sportief heeft Gula het naar zijn zin in de regio en bij Scheveningen en dus is het een goede zaak dat ook hij Scheveningen trouw blijft.

Scheveningen had zich al in een eerder stadium verzekerd van een langer verblijf van de middenvelders Leroy Resodihardjo, Levi Schwiebbe en Mitchell de Vlugt voor het seizoen 2018-2019.

Technische Commissie SVV Scheveningen