Seizoen 2018-2019

Scheveningen JO13 - ADO JO13

Scheveningen bindt aanvalstrio Aldogan, Robinson en Peters

07-04-2018

Terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is en de eerste aanwinsten voor het volgend seizoen al gepresenteerd zijn, is er nu ook goed nieuws te melden voor wat betreft de blijvers uit de huidige selectie. Te beginnen met de aanvallers Mehmet Aldogan, Brandon Robinson en Tim Peters, die hun verblijf bij Scheveningen met minimaal één seizoen verlengen.

Mehmet Aldogan is na zijn zware blessure dit seizoen weer helemaal de oude, vaak ongrijpbaar voor tegenstanders en een rustpunt aan de bal in de voorhoede. Door dat te koppelen aan een aantal belangrijke doelpunten en assists is hij niet alleen zelf een belangrijke schakel voor Scheveningen, maar laat hij ook anderen beter renderen. Het volgende seizoen wordt voor Aldogan alweer het negende in Scheveningse dienst, waarmee hij één van de langst dienende 1e elftalspelers is.

Brandon Robinson begint na de zomer aan zijn tweede seizoen op Houtrust. De aanvaller sloot dit seizoen pas in Oktober aan bij de selectie nadat een transfer naar het buitenland niet doorging. Ondanks een gemiste voorbereiding en gebrek aan ritme was hij voor de winterstop al regelmatig belangrijk voor de ploeg en die lijn werd in 2018 doorgetrokken. De veelzijdige aanvaller, nog altijd pas 23 jaar, heeft het ook goed naar zijn zin op topamateurniveau én bij Scheveningen en dus was een langer verblijf snel beklonken.

Ook Tim Peters  blijft bij Scheveningen en begint na de zomer aan zijn zevende seizoen. Net als afgelopen seizoenen is Peters ook dit seizoen weer een stabiele kracht binnen en buiten de lijnen. Naast een echte teamspeler die altijd veel energie in de wedstrijden legt, scoort hij dit seizoen ook aan de lopende band en is hij met  14 competitietreffers topscorer van het elftal van trainer John Blok. En omdat hij zich nog altijd als een vis in het Scheveningse water voelt (en andersom), was het verlengen van zijn verblijf op Houtrust een logisch vervolg.

Goed nieuws dus voor Scheveningen dat de voorhoede met deze drie blijvers en de al eerder aangekondigde komst van Nabil Hadui en Michael de Niet voor een flink deel op orde heeft voor het komend seizoen.

Komende week volgt er meer nieuws met betrekking tot de verdere invulling van de selectie voor volgend seizoen.

Technische Commissie SVV Scheveningen