Seizoen 2018-2019

Scheveningen JO13 - ADO JO13

SVV Scheveningen organiseert veilingavond met Peter Heerschop

03-04-2018

Save the date! SVV Scheveningen organiseert een unieke veilingavond op vrijdag 1 juni. Een team van vrijwilligers is, onder begeleiding van ‘Veiling op je club’ al weken bezig om de voorbereidingen te treffen. De bekende cabaretier Peter Heerschoptrapt de avond af. De veiling zal in de kantine plaatsvinden, met vooraf een VIP-borrel. Aan de veiling is ook een goed doel gekoppeld: de ALS Stichting!

Items

Er worden zo’n 250 items geveild, een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook diverse weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van een loterij, met een fantastische hoofdprijs. SVV Scheveningen zal de opbrengst van de veiling onder andere gebruiken om de jeugdopleiding gecertificeerd te krijgen. Maar SVV Scheveningen is ook een vereniging met het hart op de goede plaats. Een deel van de opbrengst zal naar de ALS Stichting gaan. ALS is een progressieve spierziekte die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren.