SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

Cornelis Vrolijk

Maritiem

Sponsor Man of the Match:

De Beren Scheveningen

SVV Scheveningen - SCCambuur
Dinsdag 25 september

KOOP VIA DEZE LINK
U KAARTEN

Arie de Jager Veld

Wedstrijdbal
geschonken door:

Zaterdag 22 september 2018
SVV JO8-1 - Loosduinen JO8-1
SVV JO8-2 - Loosduinen JO8-2

Topprestaties op Houtrust.

04-03-2018

Foto: (C)Dick Teske

Zaterdagochtend 08.00 uur; het hoofdveld ligt onder een pak sneeuw. Voorzitter Ron Kleijn heeft wat mensen opgetrommeld om samen met hem het hoofdveld sneeuwvrij te krijgen. Na een uur is het wel duidelijk: dit gaat het niet worden met te weinig “handjes’. Via sociaal media wordt een oproep gedaan om assistentie en met succes. Rond 10.00 uur zijn er 20 man !!!!! bezig om de klus te klaren en wat onmogelijk leek hebben zij met elkaar geflikt. Om 13.00 uur was alle sneeuw verwijderd en stond niets meer in de weg voor de belangrijke wedstrijd tegen Ons Boso Sneek. De eerste teamprestatie was geleverd.

Zaterdagmiddag 16.15 uur: uitzinnige vreugde. In een wedstrijd die een pure reclame was voor het amateurvoetbal overklaste Scheveningen met name in de 2e helft de ploeg uit Friesland op alle fronten en met klinkende 7 – 2 overwinning was het behalen van de 2e periodetitel een feit.

Wij feliciteren John Blok met zijn technische – en medische staf, de begeleidingsgroep, maar natuurlijk vooral de spelersgroep voor de werkelijk imponerende wijze waarop deze titel is binnen gehaald. Heel veel succes toegewenst voor het restant van de kompetitie en natuurlijk nog meer succes in de nakompetitie.

Het feest barst los in de kantine, wat een fantastische sfeer en wat een wederom tomeloze inzet van onze kantinemensen.

Wat zijn wij als bestuur trots op al die vrijwilligers, supporters, sponsoren; jullie zijn het hart van de vereniging en dat werd zaterdag nog eens extra duidelijk; het was werkelijk top.