SVV Scheveningen - VV Katwijk

geschonken door:

Cornelis Vrolijk

Maritiem

Sponsor Man of the Match:

De Beren Scheveningen

SVV Scheveningen - SCCambuur
Dinsdag 25 september

KOOP VIA DEZE LINK
U KAARTEN

Arie de Jager Veld

Wedstrijdbal
geschonken door:

Zaterdag 22 september 2018
SVV JO8-1 - Loosduinen JO8-1
SVV JO8-2 - Loosduinen JO8-2

SCHEVENINGEN PERIODEKAMPIOEN NA ZEVENKLAPPER!!!

03-03-2018
Scheveningen heeft op eigen kracht de 2e periodetitel in de 3e divisie binnengesleept en daarmee een ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e divisie. Op eigen veld – in de ochtenduren met man en macht sneeuwvrij gemaakt door supporters, bestuursleden en sponsoren – was het een helft spannend, maar liep Scheveningen na rust het bezoekende ONS Sneek volledig onder de voet: 7-2.

Dankzij een enorme vrijwilligersinspanning kon er op tijd en onder prima omstandigheden worden afgetrapt. Het was maar één helft spannend op Houtrust. In een heerlijke wedstrijd nam Scheveningen voor rust tweemaal de leiding, maar was het die even snel weer kwijt. Beide ploegen hadden daarna met een voorsprong kunnen gaan rusten. De tweede helft begon aanvankelijk hetzelfde, maar nadat Scheveningen de leiding weer nam ging het in alle opzichten los. De voor rust nog dappere Friezen werden onder de voet gelopen en Scheveningen liep via mooie aanvallen en doelpunten uit naar een grote overwinning. Dat was in een indrukwekkende reeks alweer de negende op rij waarmee ook beslag werd gelegd op de tweede periodetitel.

Scheveningen – ONS Sneek 7-2 (2-2)

Scoreverloop:
9. Kevin Gomez Nieto 1-0
14. Curty Gonzales 1-1
24. Brandon Robinson 2-1
25. Curty Gonzales 2-2
54. Levi Schwiebbe 3-2 (strafschop)
61. Levi Schwiebbe 4-2 (strafschop)
64. Tim Peters 5-2
71. Tim Peters 6-2
81. Samir El Moussaoui 7-2

Gele kaart: Volken Huisman, Gustavo van der Veen (ONS Sneek)

Scheidsrechter: Dhr. M.J. Nagtegaal
Assistent-scheidsrechter: Dhr. L.T. de Koning
Assistent-scheidsrechter: Mw. N. van der Linden

Opstelling Scheveningen:
Sven Wolsheimer, Kevin Gomez Nieto, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Björn Wagenaar (46. Mitchell de Vlugt), Levi Schwiebbe, Leroy Resodihardjo, Barry Rog (77. Marvin Nieuwlaat), Mehmet Aldogan (68. Robert Steemers), Brandon Robinson, Tim Peters.

Opstelling ONS Sneek:
Volken Huisman, Gustavo van der Veen, Ale de Boer, Samir Merraki (77. Lars Dommerholt), Patrick Amels, Klaas de Vries, Michael Lanting, Rein Werumeus Buning (71. Iloba Achuna), Curty Gonzales (73. Jan Dommerholt), Serge Fatima, Genridge Prijor.

Dinsdag 6 maart: Scheveningen – Laakkwartier (Haaglanden Voetbal Cup, aanvang tussen 19.30-20.00 uur)
Aanstaande dinsdag komt Scheveningen opnieuw in actie. Op eigen veld neemt men het dan op tegen Laakkwartier. Aftrap is tussen 19.30 en 20.00 uur, zodra beide teams compleet zijn.

Zaterdag 10 maart: ODIN’59 – Scheveningen (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week vervolgt Scheveningen de competitie in de 3e divisie in Heemskerk. De ploeg gaat daar op bezoek bij ODIN ‘59. Aftrap om 14.30 uur.