Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Björn Bénard keert terug op Houtrust, Jesper Leerdam stopt


03-02-2018
Na een afwezigheid van één seizoen keert Björn Bénard komend seizoen terug op sportpark Houtrust. De doelman komt over van XerxesDZB. Tegenover de terugkeer van Bénard staat het vertrek van Jesper Leerdam, die heeft besloten na dit seizoen in principe te stoppen als doelman op topamateurniveau.

Björn Bénard (27) was in het seizoen 2016-2017 nieuw op sportpark Houtrust en onderdeel van het keeperstrio van de A-selectie, samen met Jesper Leerdam en Sven Wolsheimer. Door omstandigheden én eigen verdiensten maakten alledrie de doelmannen hun minuten in het 1e elftal. Daar bewezen de drie dat de onderlinge verschillen minimaal waren en goed genoeg  te zijn om het doel te verdedigen op het niveau waarop Scheveningen actief is. Ondanks het goed naar de zin te hebben koos Bénard voor iets meer zekerheid op speeltijd en verkaste naar XerxesDZB. Daar is hij dit seizoen de vaste doelman en bezig aan een sterk seizoen. Komend seizoen keert hij dus terug op Houtrust om daar als één van de drie doelverdedigers van de A-selectie te strijden voor de plek onder de lat.  
 
Met de terugkeer van Bénard speelt Scheveningen in op het vertrek van Jesper Leerdam. De  30-jarige Leerdam is al jarenlang actief op hoog amateurniveau en heeft besloten om na de zomer te stoppen. Qua niveau, leeftijd en persoonlijkheid kan Leerdam nog zeker een paar jaar mee, maar de vaker dan hem lief is terugkerende fysieke ongemakken aan de rug hebben hem helaas moeten doen besluiten om een stapje terug te doen. 
 
Technische Commissie SVV Scheveningen
Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1