Scheveningen 1

Scheveningen-IJsselmeervogels

Zaterdag 25 augustus

Aanvang: 14:30 uur

Sportpark "Houtrust"
"Arie de Jager Veld"
Laan van Poot 38-C
2566 EC Den Haag

Wedstrijdbal
geschonken door:

 Wim & Sally van Wijk

Ruud vd Zwan

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Enthousiaste mini’s bij SVV Scheveningen​


25-01-2018

Elke woensdagmiddag van 16:30 tot 17:30u. is het drukte van belang op het complex van onze club, tientallen mini’s (O6) leven zich een uur lang uit tijdens de training.

 

Maar natuurlijk wordt het enthousiasme van de kids nog groter als er naast de bestaande begeleidingnog een ervaren trainer met hen op het veld staat.

De jeugdcommissie is nog altijd druk op zoek naar geschikte kandidaten die het leuk vinden om deze jonge sterren de beginselen van het voetbalspel bij te brengen. Afgelopen woensdag werden de kids en hun ouders totaal verrast toen onze hoofdtrainer John Blok zijn opwachting maakte. Samen met twee fantastische vaders en de twee studenten van het Mondriaan bezorgde John de kids een onvergetelijke middag.

Ook de ouders vonden het fantastisch dat John tijd vrij maakte om hun kinderen training te geven. John, jij hebt de harten van de kids en hun ouders veroverd en stilletjes hopen zij dat jij in de komende periode de mogelijkheid hebt om nog eens meer een training te verzorgen en in ieder geval de trainers wil instrueren met leuke en nuttige oefeningen. 

Een groepsfoto mocht na afloop van de training natuurlijk niet ontbreken en zo gingen John, de twee studenten Niek en Mike  en twee dankbare vaders, de heren Zoutenbier en Chan en de kids nog even spontaan voor de fotograaf poseren.

Interesse om trainer te worden van deze groep jongeren? Laat het even weten aan via ronkleijn@svvscheveningen.nl. Wij als club zullen zorgen voor de ondersteuning (materialen, cursussen en begeleiding)

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1