Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2018-2019
Scheveningen - GVVV
Zaterdag 4 augustus
aanvang: 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld
 
Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

In memoriam Hans Vierling. (24 november 1937- 12 december 2017)


14-12-2017
Dinsdag 12 december j.l. is ons oud lid Hans Vierling overleden. Hans is al op jonge leeftijd lid geworden van onze club en is SVV Scheveningen, tot het moment dat hij door ziekte niet meer naar zijn geliefde Houtrust kon komen, altijd trouw gebleven.

​Natuurlijk kennen velen, met name de ouderen onder ons Hans heel goed, maar in al die jaren dat hij lid was van onze club was hij voor de meeste leden toch geen “aansprekende naam”. En dat laatste mag voor Hans als een compliment gelden, want hij was geen man die graag op de voorgrond trad. Maar wij mogen niet onderschatten wat hij voor SVV Scheveningen betekend heeft.. Een bescheiden, sympathieke vent, die het met iedereen goed kon vinden. Een gezelligheidsmens:denk aan de vele jaren dat hij met zijn geliefde vrouw Alie de clubavonden bezocht. 

Prachtige herinneringen aan zijn seniorentijd. Hans was een op en top sportman en dat verklaart ook, dat hij tot rond zijn 60 jaar !! wekelijks als doelman onze clubkleuren verdedigde. Een visitekaartje voor de club, altijd correct naar zijn elftalgenoten, maar zeker ook naar zijn tegenstanders. Na het afsluiten van zijn voetbalperiode is Hans nog jarenlang een fanatieke tafeltennisser geweest.

Zoals gezegd nooit op de voorgrond, maar als er een beroep op Hans werd gedaan voor vrijwilligerswerk, dan stond Hans er. 

Een gezelligheidmens, ook dat is al gezegd. Jarenlang met onder andere de familie Lamster op buitenlandse vakanties, een grote vriendenkring om Hans en Alie heen, hij genoot er van. In de zomermaanden elke dag fietstochten maken met zijn vrienden en Alie.

Het viel Hans en natuurlijk zijn gezin heel zwaar dat vele jaren geleden Alie kwam te overlijden. Hans moest, hoe moeilijk dat ook vaak was, verder met zijn leven en dankzij de steun van zijn gezin en de vele vrienden om hem heen kon hij weer van veel dingen genieten. Het kenmerkt Hans ook: niet bij de pakken neerzitten, maar actief blijven en ontspanning vinden in de dingen die je leuk vindt

Hans kon de club niet loslaten en zocht een manier waarop hij zich ook verdienstelijk kon maken voor SVV Scheveningen. Hij vond die uitdaging en is jarenlang kaartcontroleur geweest bij de thuiswedstrijden van ons 1e elftal. Een heerlijke uitlaatklep met natuurlijk het weerzien van de vele oude voetbalvrienden. 

Met pijn in ons hart nemen wij afscheid van Hans Wij zijn jou veel dank verschuldigd voor jouw enorme loyaliteit aan onze club en zullen jou altijd blijven herinneren als die sportieve, sympathieke club- en familieman, die onze club altijd diep in zijn hart had zitten. 

Bestuur SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1