Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Fris Scheveningen houdt het spannend maar pakt verdiende driepunter


04-11-2017
Scheveningen heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan en na weken van hard werken maar weinig resultaat weer eens het zoet van een overwinning geproefd.

Op een ondanks de grijze weersomstandigheden goed kunstmatig verlicht Houtrust hield Scheveningen het lang onnodig spannend maar bleef het dik verdiend de baas over ODIN’59.

Na een gelijk opgaand begin leek de thuisploeg het duel zich in het restant van de eerste helft met goed spel en mooie doelpunten snel naar zich toe te trekken. Omdat de definitieve nekslag voor de bezoekers uitbleef en ODIN’59 halverwege de tweede helft ook de aansluitingstreffer aantekende bleef de spanning hangen op Houtrust. Scheveningen verzuimde daarna opnieuw om verder afstand te nemen en had bij een strafschopmoment eenmaal de pech dat de headset van de arbitrage haperde, maar zag de overwinning feitelijk geen moment echt meer in gevaar komen.


Scheveningen – ODIN’59 3-2 (3-1)

Scoreverloop:
15. Tim Peters 1-0
19. Brandon Robinson 2-0
31. Jim Hulleman 2-1
38. Barry Rog 3-1
65. Jurjen Dikker 3-2

Gele kaart: Leroy Resodihardjo, Esin Gula, Samir el Moussaoui, Mitchell de Vlugt, Marvin Nieuwlaat (Scheveningen)

Scheidsrechter: Dhr. J.W.M. van der Laan
Assistent-scheidsrechter: Dhr. S.R. de Groot
Assistent-scheidsrechter: Dhr. A.H. van Rijnsbergen

Opstelling Scheveningen:
Jesper Leerdam, Esin Gula, Jari de Jong, Samir El Moussaoui, Gio van Ree, Mitchell de Vlugt, Leroy Resodihardjo, Barry Rog, Mehmet Aldogan, Brandon Robinson (82. Marvin Nieuwlaat), Tim Peters.

Opstelling ODIN’59:
Barry van Dijk, Milo Cremers, Jordi Tiktak, Ron Scheffer (60. Jeffrey Klijbroek), Nigel Hardenberg, Jurjen Dikker, Ahmed el Mahdi (54. Thom de Vries), Nicky Eekhout, Mart Willemse (77. Levy van Nispen), Nick Burger, Jim Hulleman.


Zaterdag 11 november: Scheveningen - ASWH (3e divisie, 14.30 uur)
Volgende week zaterdag speelt Scheveningen opnieuw – voor de derde maal op rij - thuis. Op bezoek op sportpark Houtrust komt dan ASWH. De aftrap is om 14.30 uur. 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1