Scheveningen 1

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Indeling Halloween 2017


30-10-2017

Beste ouders/ verzorgers,

Dit is het schema met namen van de aangemelde kinderen voor de Halloween-griezeltocht op vrijdag 3 november 2017.

De kinderen zijn in groepjes verdeeld. Erbij staat vermeld hoe laat de griezeltocht begint. Zorg dat de kinderen 10 minuutjes voor tijd aanwezig zijn. De kinderen mogen geen zaklantaarns/ telefoons mee. Onder de groepjes staan de namen van degenen die de kinderen begeleiden tijdens de griezeltocht in het bos. 

Mocht de naam van jouw kind niet voorkomen in de lijst en heeft hij/ zij zich wel aangemeld of klopt er iets anders niet, neem dan even contact op met Patricia de Graaf, 0641825697.

De kinderen vanaf de JO13 lopen zonder begeleiding in kleine groepjes. We zullen de kinderen op het hart drukken niets te slopen en geen gekkigheid uit te halen onderweg. Ook worden zij van een afstandje in de gaten gehouden. Willen jullie als ouders de kinderen ook thuis van te voren vragen veel plezier te hebben maar niets te slopen? Het is de bedoeling dat alle kinderen, dus ook de laatste groepjes een fantastisch enge tocht zullen hebben.

Let op, vanaf JO13 mogen de kinderen zonder begeleiding lopen, maar niets moet! Geeft jouw kind aan dat hij/ zij graag begeleid wordt omdat het toch nog te eng is, neem dan even contact op met Patricia.

Nog even voor de zekerheid: er kunnen op 3 november geen kinderen meelopen die zich niet vooraf hebben aangemeld en hebben betaald. Er kan nu ook niet meer worden ingeschreven.

We melden nogmaals het volgende om teleurstellingen op 3 november te voorkomen. De groepjes worden alleen begeleid door de begeleiders die bij de groepjes ingedeeld zijn. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat doordat veel ouders meeliepen, de grootte van de groepjes te groot werd, waardoor de kinderen niet de spanning van de griezeltocht meekregen en daar is een griezeltocht nu juist voor bedoeld. Dit vonden wij zo ontzettend jammer dat we er vanaf dit jaar voor kiezen alleen de aangewezen trainers/ teamouders mee te laten lopen met de groepjes. Wij willen dan ook vriendelijk vragen dat als jouw kind aangeeft echt niet zonder jou te durven, de tocht dan niet te gaan doen. Het wordt namelijk best wel eng…….

De kantine en keuken zijn geopend vanaf 18.00 uur, handig voor een lekkere snack tussen werktijd en feestavond in.

Wij hebben zin in een geweldige avond en bedanken nu al alle mensen die zich inzetten voor
de Scheveningse Jeugd om de avond onvergetelijk te maken!

 

 

 

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1