Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13

SVV Leergilde Plus. Stem aub!!

29-10-2017
Leergilde Plus een project van Gilde Plus SVV:

SVV Leergilde Plus helpt jongeren uit Scheveningen zichzelf te ontdekken en daarmee hun talenten en passie. We begeleiden ze bij de keuzes waar ze op school of bij de keuze van een beroep mee te maken krijgen. We richten ons op jongeren en betrekken het Scheveningse bedrijfsleven rondom SVV Scheveningen actief bij het programma. Met SVV Leergilde Plus speelt SVV Scheveningen de maatschappelijke rol in Scheveningen die het ambieert en als Buurthuis van de Toekomst ook al heeft

Concreet betekent het dat jongeren leren van professionals met uiteenlopende expertise. Coaches ondersteunen hun ontwikkeling, zorgen dat ze hun talenten kunnen ontplooien en wijzen de weg naar de vervolgopleidingen of beroepen waarin ze het best tot hun recht komen. Andersom leren de volwassen Gildeleden op hun beurt ook van de jongeren. SVV Leergilde Plus is een mix van theorie, praktijk, ontdekken en elke jongere sluit het traject af met een Meesterstuk.

SVV Leergilde Plus is inmiddels erkend als een project door de Stichting Initiatieven Op Scheveningen en doet daarom ook mee aan de verkiezing voor het beste project van 2017. Alle bewoners van Scheveningen hebben het stembiljet ontvangen. Het zal fantastisch zijn wanneer we heel veel stemmen mogen ontvangen. Dat moet wel voor 3 november 17:00u.!!! Stem dus zelf in ieder geval op nummer 4 en/of promoot dit mooie initiatief.