Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2018-2019
Scheveningen - GVVV
Zaterdag 4 augustus
aanvang: 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld
 
Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Foto's Vrijwilligersavond


17-12-2017
Zaterdagavond 18 november jl. werden onze vrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur van SVV Scheveningen. Ongeveer 150 vrijwilligers hadden gehoor gegeven aan onze uitnodiging. Met deze jaarlijkse vrijwilligersavond wil SVV Scheveningen iets teruggeven aan de mensen die het hele seizoen klaar staan voor onze vereniging.Kijk hier naar de Foto's van de avond gemaakt door Dineke de JongHet moest een avond worden waarin de trots van het bestuur op onze grote vrijwilligersgroep tot uiting moest komen. Uit de positieve reacties kunnen wij de conclusie trekken dat deze missie volledig is geslaagd. Tijdens deze avond was het de topband AGOGO (inclusief DJ) die voor de muzikale omlijsting zorgde. Zij hebben gezorgd voor een prachtige en gezellige sfeer, de dansvloer is de gehele avond niet leeg geweest. Onder genot van een drankje en een hapje werd er volop genoten van deze avond.

Onze dank gaat uit naar de organisatoren van deze grandioze avond, t.w. Kees Rog, Dineke & Wim de Jong en Gerard Roeleveld, de selectie van Zaterdag 1 die de bar- en keukenbezetting op een fantastische wijze voor hun rekening hebben genomen en Jordy voor de gezellige aankleding van onze kantine. 

Ook bedanken wij hierbij Restaurant Di Sopra, Koemans Broodjes & Snacks, Domino’s Pizza, Bavaria, Peukie Beachclub, Familie Rog (Scheveningen 10) en Hofstad Security, ook mede door hen is dit een onvergetelijke avond geworden. 

Hierbij willen wij nogmaals onze vrijwilligers bedanken voor hen inzet het afgelopen jaar en wie weet tot een volgende keer!

Bestuur SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1