Seizoen 2018-2019

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13

Voorbereiding voor het komend seizoen van de A selectie is begonnen

23-07-2017
Maandag word de training hervat van de A selectie van SVV Scheveningen en tot de aanvang van de kompetitie op zaterdag 26 augustus (te beginnen met een uitduel tegen VVOG)

worden er een paar zeer interessante oefenduels gespeeld. Daarnaast staat op zaterdag 19 augustus de 1e kwalificatie wedstrijd voor de KNVB beker op het programma. Scheveningen moet de verre reis maken naar Heerlen om te trachten tegen hoofdklasser De Groene Ster de 2ekwalificatie ronde te bereiken. Als het elftal daarin slaagt dan ontvangt men voor de 2e kwalificatie ronde op dinsdag 22 augustus of woensdag 23 augustus op Houtrust kompetitie genoot Spijkenisse. Saillant detail is dat men Spijkenisse al heel snel daarna, namelijk op zaterdag 2 september, wederom mag ontvangen voor het eerste kompetitie duel op eigen bodem.

Het oefenprogramma ziet er als volgt uit:

Zaterdag   29 juli           : SVC’08 – Scheveningen          aanvang 14.00 uur

Zaterdag   5 augustus  : Scheveningen – SJC                aanvang 14.30 uur

Dinsdag    8 augustus  : Scheveningen – Westlandia     aanvang 20.00 uur

Zaterdag 12 augustus  : Scheveningen -  TEC               aanvang nog niet bekend.