Scheveningen 1

Voorbereiding
Seizoen 2018-2019
Scheveningen - GVVV
Zaterdag 4 augustus
aanvang: 14.30 uur

Sportpark "Houtrust"
Arie de Jager veld
 
Laan van Poot 38-C 
2566 EC Den Haag

Superfan Poster

de Schollekoppen

Topper van de week

Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13
 Aanvang 14:45 uur
 

Nieuws

Hans Tellier coördinator jeugdtalenten JO-19, jonge talentvolle senioren met doorgroeipotentieel


27-06-2017
Hans Tellier treedt komend seizoen toe tot het technisch kader van Scheveningen in een nieuwe rol als coördinator van de jeugdtalenten JO-19  en de jonge talentvolle senioren met doorgroeipotentieel.

In deze zelfstandige rol zal hij nauw gaan samenwerken met de  technische staf van het 1e elftal, 2e elftal en JO-19 en ook onderdeel worden van de Technische Commissie. Daarmee wordt hij niet alleen uitvoerend in een functie ‘op het veld’, maar ook mede beleidsbepalend op voetbaltechnisch vlak, waarmee het belang van deze rol wordt onderstreept. 

Belangrijkste doelstelling in deze functie is om jeugdspelers die overgaan naar de senioren of spelers die net in de senioren zijn gaan spelen extra te begeleiden om de grote kloof tussen jeugd voetbal en senioren voetbal te verkleinen en daarmee de doorstroming naar de selectie elftallen op topamateurniveau te bevorderen.

Naast het verzorgen van extra trainingen voor de doelgroep op technisch, tactisch en mentaal vlak – in groepsverband, per linie of individueel – en de coaching tijdens speciaal te organiseren oefenwedstrijden, zal Hans tevens regelmatig assisteren bij de reguliere groepstrainingen en wedstrijden van de elftallen waarin de spelers uit de doelgroep op dat moment uitkomen. 

Met deze rol keert Hans Tellier dus in een officiële functie terug bij de club waar hij als speler al grote successen op het hoogste niveau heeft gevierd, assistent was bij het 1e elftal, altijd actief is gebleven in een vriendenteam en vorig seizoen een succesvolle stage doorliep voor het op één na hoogste trainersdiploma. Een dergelijk voetbalverleden, zijn kennis van de club en zijn positieve karakter maken hem op voorhand perfect geschikt voor deze rol. Als vader van opgroeiende kinderen en met een voormalig hockeyinternational als echtgenote heeft hij tevens bekendheid met andere sporten. Als succesvol ondernemer en manager beschikt Hans daarnaast over de nodige andere kwaliteiten die bij deze functie goed van pas kunnen komen. 

Wij wensen Hans in zijn nieuwe functie alle succes toe.

Namens het bestuur en deTechnische Commissie SVV Scheveningen

Terug
MMF
Scheveningen Merchandise

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1