Seizoen 2020-2021

"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Voorkom Onnodige Burenoverlast !!

08-02-2013

Kortgeleden heeft een delegatie van het bestuur van SVV Scheveningen een uiterst plezierig gesprek gevoerd met leden van de bewonerscommissie van de appartementen.

Wederzijds is waardering uitgesproken voor de goede samenwerking, maar één negatief aspect dat uit het gesprek naar voren kwam is voor ons reden om dit via de web site kenbaar te maken.

Het gebeurt met een grote regelmaat dat (jeugd) spelers voor een training of een wedstrijd keihard de ballen tegen de reclameborden of de hekken schoppen. Wellicht hebben de spelers er geen erg in wat een overlast en irritatie dit bij de bewoners oproept, maar wij doen hierbij een dringend beroep op onze leden, trainers en begeleiding om er voor te zorgen dat de onnodige overlast snel tot het verleden behoort.

De bewoners, die SVV Scheveningen oprecht een warm hart toedragen, zullen het bijzonder waarderen, als jullie gehoor geven aan hun verzoek.

Het bestuur van SVV Scheveningen.