Christian Den Heijer

Klik hier

Aanmelding nieuwe leden

Aanmelding nieuwe leden seizoen 2018-2019

Leuk! Je kind of jezelf aanmelden in ons Jubileumjaar!!

Als je het onderstaande aanmeldingsformulier VOLLEDIG hebt ingevuld en verstuurd, gaat de aanmelding als volgt:

-      Nieuwe aanmeldingen worden niet direct spelend lid maar komen op de zogenaamde wachtlijst;

-      Er wordt binnen 4 weken contact opgenomen door SVV Scheveningen via de email.

-      Of er plaats voor is hangt van diverse factoren af. Wij kunnen je dus niet onmiddellijk melden of je
       spelend lid van SVV Scheveningen kunt worden.

Intakegesprek
Als er plaats is wordt er een intakegesprek gehouden waarbij:

-       Er informatie wordt vertrekt over onze vereniging.

-       Het aanmeldingsformulier doorgenomen en ondertekend wordt. Zodat deze verwerkt kan worden door onze
        ledenadministratie.

Wat neem je mee bij het intakegesprek?

-      indien jonger dan 18 jaar, minimaal één ouder of verzorger;

-      kopie legitimatiebewijs (vanaf 16 jaar);

-      1 pasfoto (vanaf 10 jaar) voor je spelerspas. Als bij het digitaal aanmelden al een pasfoto is
       ge-upload, is dit niet nodig.

Na inschrijving worden de gegevens doorgegeven aan de desbetreffende afdeling.

-       Je ontvangt een bevestiging vanaf het moment dat u bent toegelaten en ingeschreven.

-     De speler worden uitgenodigd voor (een aantal) proeftraining(en);

-     Op basis van de (proef)trainingen zal de speler worden ingedeeld in een team en spelend lid worden;

Zolang een men op de wachtlijst staat, is zij / hij dus geen lid van SVV Scheveningen en heeft ook geen financiële verplichtingen

Tenue
Ieder spelend lid van SVV Scheveningen dient in het bezit te zijn van een compleet SVV Scheveningen tenue dat te koop is bij FREE KICK SPORT, adres: De Savornin Lohmanplein 45 te Den Haag.

Een aantal elftallen binnen onze vereniging krijgen daarnaast in bruikleen een gesponsord tenue, dit is dus niet altijd het geval.

Overschrijving
Het is niet meer nodig om een papieren overschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen. Alle overschrijvingen gaan digitaal. Het is mogelijk dat SVV Scheveningen navraag doet bij je oude vereniging.

Vul onderstaand formulier volledig in:

LET OP! Alle velden gemerkt met een * zijn verplichte velden.

Indien u in het bezit bent van de Ooievaarspas kunt u de contributie met korting
betalen. Indien u hiervoor in aanmerking wilt komen dient u uw Ooievaarspas
door de ledenadministratie te laten controleren en te scannen.
U ontvangt hiervoor een oproep van de ledenadministratie om u met uw
Ooievaarspas te melden op Sportpark Houtrust.

SVV Scheveningen is een bloeiende vereniging die drijft op inzet van vrijwilligers.
SVV Scheveningen verwacht van haar leden en/of de ouders van haar leden
dat zij hier hun steentje aan bijdragen. Graag hieronder aangeven
welke vrijwilligersactiviteit u gaat uitvoeren.