Wilhelmus JO9-4 - SVV Scheveniningen JO9-2

Afgelopen zaterdag (5 november 2016) werd de 2e wedstrijd van de competitie gespeeld door onze jongens van de JO9-2. Deze keer werd er uit gespeeld tegen Wilhelmus. 

Het was koud en nat, dus een goede warming-up moest de spieren van de spelers van warmte voorzien. 

Bij aanvang van de wedstrijd zag je dat dit geen makkelijk wedstrijd zal worden. Het spel ging over en weer, maar de beste kansen waren voor SVV Scheveningen. Met veel inzet werd de bal elke keer op het middenveld afgepakt en konden de aanvallers worden ingespeeld.

Goede individuele acties zorgden voor veel pressie op het doel van Wilhelmus, maar de schietkansen waren nihil omdat de spelers van Wilhelmus met man en macht zich voor de bal worpen. 

De eerste helft eindigde doelpuntloos.

De tweede helft startten onze jongens wederom erg sterk: over passen, goede acties en veel inzet. Dat waren de ingrediënten van beide teams waardoor zij goed in evenwicht bleven. 

In de 30e minuut van de wedstrijd was het Tobias die goed doorzette en tussen 3 spelers door de bal in het doel wist te schieten. De jongens waren uitzinnig van vreugde. Dit was voor korte duur want nog geen 5 minuten later maakte Wilhelmus gelijk.

Een leuke wedstrijd met twee teams die erg aan elkaar waren gewaagt eindigde in 1-1. 

 

Aankomende zaterdag om 8.30uur op Houtrust ontvangen onze jongens Quick.