D2 in alle vroegt naar Houtwijk, na heerlijke nachtrust in het Kuhrhaus.

D2-Tac 90 D2

foto's D2-Loosduinen D1

foto's Hbs D4-D2

 

Na een vroege wandeling met de D2 selectie van svv op het strand..( we sliepen in het Kurhaus) gingen we vroeg op weg naar houtwijk D1 ..De kantine was gelukkig op tijd open voor een lekker bakkie. We gingen de kleedkamer in om ons te focussen op een taaie tegenstander ( thuis 1-0 gewonnen). Eenmaal op het veld vroeg iedereen zich af of ze net de koeien er af hadden gehaald. Met een goede speech begonnen we gelijk scherp op de bal ...Iedereen geconcentreerd op z’n man ...kwamen wij aan goed voetballen toe ...met Jari  als man of de match. Hij speelde een top wedstrijd en kwam gevaarlijk voor de dag op rechts en speelde Mika aan die overzicht hield op Lenny en zo de 0-1 binnen tikte. In de eerste helft hadden we het rustig achterin met Jamie  en Greg  in het midden en Naomi op rechts en Stan op links. Zij waren een rots in de branding...2e helft..zelfde beeld ..alleen met meer kansen voor ons maakte we het ons zelf weer lastig om niet de 0-2 te maken ...Waar Houtwijk wel dacht dat ze kans hadden ..werden ze afgetroefd door de verdediging..wij zelf weer in de aanval met Jari als pitbull verloren we de bal ..maar zetten goed druk waarna de keeper van Houtwijk een terug speel bal oppakte ..en zo wij een vrijetrap mochten nemen in de zestien meter...Mika achter de bal...SPANNING ..Mika kreeg de bal aangespeeld en twijfelde niet en schoot SCHITTEREND binnen 0-2 ...Janneman  zat in me nek van vreugde en het veld stond binnen een minuut vol met de meegereisde supporters ...na wat op onthoud konden we verder en kwamen niet meer in gevaar ....en konden zo 3pnt meenemen en terecht ....conclusie ..allemaal top gedaan en iedereen bedankt voor jullie support ...volgende week staat ‘s-Gravenzande op het menu ...tot dan

D2 strijdend ten onder bij Monster

Zo wat een wedstrijd tussen Monster en onze kampioenen. We dicteerden de eerste helft maar wilden de bal er in pissen ...Lars, Jari en Noah, hadden kans op kans maar faalde keer op keer…..

En dan weet je dat Monster op de counter gevaarlijk wordt en...oeps...gelijk scoorden zij 1 min voor rust@#$$#@!@. Na een donder speech in de rust kreeg iedereen er weer zin in om Monster op te vreten ... In het begin weer van ons kans op kans waar Mika de eerste helft de lat raakte, kreeg hij wat kansen voor de zestien ...ook hier weer...wilde iedereen hem er in pissen .....met een vrije trap van Jamie ( pirlo) onderkant lat was de pech nog steeds aanwezig .....met uitblinker Gregory die we nu voor in stalde, kreeg Monster weer dat kleine kansje en .... goal! We baalden maar de spirit zat weer goed ...aanvallen aanvallen en ja hoor uit de kluts 2-1 ...nog 5 min met een top scheidsrechter werden de kansen daarna niet benut ..en verloren we onterecht,, maar met op geheven hoofd kunnen ze terug kijken op een klasse wedstrijd ...volgende week houtwijk uit ...voor verkoop is al gestart en alle uit supporters bedankt (1700 man)

 

verslag HBS D4-D2

Zo de laatste wedstrijd van dit jaar HBS – SVV Scheveningen, een mooi affiche nummer 4 vs2! Belangrijk zeker! We begonnen heel sterk en gelijk 2 kansen die niet werden verzilverd, na 20 min de eerste kans voor HBS, en  ook gelijk een goal. Deze goal rook heel erg naar buitenspel maar werd geteld. Met goed combinatie spel werd HBS wat sterker en moesten we de mouwen op stropen. Vlak voor rust een afgeslagen vrije trap voor HBS, de bal viel wat gelukkig voor een HBS-been en boem 2-0. Het geluk was aan hun kant . RUST…. De peptals in de rust wierp gelijk zijn vruchten af. Luuk Bal, alias de Tank, mocht invallen en deed dat top , na een paar acties wilde hij de bal voor geven maar schoot de bal in één keer binnen na 10 min, BAM 2-1. Hierna gelijk voorstopper Stan Ammeraal eruit gehaald die goed speelde maar we wilden er een spits bij zetten, dat werd Lars. Waar we heel de 2e helft op de helft van HBS speelde en een paar kansen kregen ging de tijd tegen zitten. Nadat de aanvoerder van HBS werd gewisseld, na een sliding van Wessel werd het spannend tot de laatste minuut. Helaas de 2-2 bleef uit en verspeelden we duren punten. Voor de trouwe lezers en alle kinderen en ouders bedanken wij jullie al voor een geweldige eerste seizoens helft, Merry X-mas and a Happy New Year

verslag HBS D4-D2
Op veld 1 van HBS mocht de selectie van Tonny en Jan aantreden tegen een sterk HBS. De neutrale toeschouwer was uitgenodigd om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn en had een hoop te bekijken. Een gretig Scheveningen met Mika en Greg in de voorhoede aangevuld door Lennie taal trok ten aanval en we kregen een maar mooie kansen zo aan het begin van de wedstrijd. Deze gingen er helaas niet in en HBS nam het spel over en werd sterker door goed voetbal van achteruit en een paar snelle Japies kwamen we onder druk te staan en moest Jaimie "pukkel" Postema en Stan een paar keer aan de noodrem trekken. Helaas voor de D2 konden Daan Cramer Naomi de aanvallen niet meer tegenhouden en werd het 1-0 en vervolgens 2-0. Rick stond te koken in zijn doel!! Er werd hard gewerkt door Noah, Justin, Wessel en alle anderen maar we waren niet slim bezig, lange trappen naar voren konden niet aangelopen worden, dus we gingen met een achterstand de rust in. Er werd gewisseld en Jari, Lars en Luuk werden ingebracht. We begonnen aan de tweede helft met meer beleving. We werden sterker en kregen meer kansen, HBS stond een paar keer flink onder druk, maar het was steeds oppassen geblazen voor de tegenstoot daar men een paar snelle spelers voorin had. Er werd helaas veel gefloten door de scheids die ongeveer 12.000.359 opstuitballen gaf (overdrijven maakt duidelijk) zodat de vaart uit ons spel was. Er werd snel gescoord door Luuk die mooi afrondde en er was weer hoop. We hebben hard gevochten en 1 speler verdiende een extra compliment en zeker omdat meisjes natuurlijk absoluut niet op een voetbalveld thuis horen (er zijn honderden andere plekken op deze aarde waar zij zich nuttig kunnen maken) NAOMI BRON was echt met stip de beste op het veld, zij heeft alle aanvallen in de tweede helft in de kiem gesmoord. Jammer genoeg viel de gelijkmaker niet, die was dik verdiend en een overwinning zou gezien het spelbeeld van de hele wedstrijd teveel zijn geweest.

 

een neutrale toeschouwer

 

 

 

Svv Scheveningen D2 – Houtwijk D1

Zo, zaterdag morgen vroeg op Sportpartk Houtrust, bakkie en even bijkomen van  het sinterklaasfeest. De spelers van D2 waren fris en fruitig in de kleedkamer al bezig met de tegenstander. Houtwijk moest hier de punten laten liggen die voor ons zo belangrijk zijn. De eerste 10 min waren duidelijk voor Houtwijk D1, die wilde voetballen en wij waren nog met Sinterklaas bezig. Na een paar goede kansen voor Houtwijk,  waar onze keeper ons een paar keer goed redde, ging SVV mee voetballen, en dat leiden tot schrale kansjes. Vlak voor tijd kwam Mika er toch door en gaf een wereld pass aan Jari die gevloerd werd binnen de 16 meter en terecht een penalty kreeg. Mika schoot goed binnen en de ruststand was 1-0. De 2e helft begonnen we goed waar Mika de 2e op zijn schoen had maar nu faalde. Achterin hadden we eindelijk de Engelse stijl te pakken: ‘geen bal dan tegenstander’ en dat vond Houtwijk niet zo leuk. We kwamen nog maar 2x voor de goal en zo wonnen wij weer eens.

TOP gasten en meid nu op naar HBS en bedankt voor de derde helft hik hik en LARS STERKTE VENT IK ZIE JE GAUW

foto's D2-Duno D2

foto's Duno D2-D2