Zaterdag 7 juli 2018
Voorwedstrijd:
Scheveningen JO13 - ADO JO13

Activiteitenkalender

Hoewel het bij een voetbalvereniging natuurlijk in eerste instantie om voetballen draait, is SVV Scheveningen veel meer dan een voetbalvereniging alleen. Rondom danwel buiten het voetbal om worden er daarom voor alle doelgroepen één of meerdere activiteiten georganiseerd.

Inmiddels is een activiteitencommissie samengesteld uit alle geledingen van de club, die voor dit seizoen in overleg met het bestuur de volgende activiteitenkalender heeft opgesteld:

Dinsdag 20 maart 2018

Bijeenkomst ‘Een tegen Eenzaamheid’ in Sponsorhome

Dinsdag 10 april 2018

Darttoernooi Stichting Anton Constands

Vrijdag 4 mei 2018

Danone Nations Cup Toernooi

Vrijdag 1 juni 2018

Scherity Night

Zaterdag 2 juni 2018

Jeugdtoernooi SVV Scheveningen

Vrijdag 8 t/m maandag 11 juni 2018

Veteranenweekend

Zaterdag 9 juni 2018

INTRO DAG / TOERNOOI

Zaterdag 16 juni 2018

Vlaggetjesdag

Zaterdag 12 januari 2019

Wandeltocht RS’80

Kantine is start en finishplaats

Uiteraard wordt u middels de website op de hoogte gehouden van de laatste details met betrekking tot de evenementen, daarnaast is de activiteitencommissie sindskort ook via Twitter actief! (twitter.com/AC_SVV

De activiteitencommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de verschillende activiteiten. Vele handen maken immers licht werk, dus meldt u aan via activiteiten@svvscheveningen.nl of via een bestuurslid!