Helaas geen voetbal.
Blijf gezond,
en we zien jullie hopelijk volgend seizoen!!

Activiteitenkalender

Hoewel het bij een voetbalvereniging natuurlijk in eerste instantie om voetballen draait, is SVV Scheveningen veel meer dan een voetbalvereniging alleen. Rondom danwel buiten het voetbal om worden er daarom voor alle doelgroepen één of meerdere activiteiten georganiseerd.

Inmiddels is een activiteitencommissie samengesteld uit alle geledingen van de club, die voor dit seizoen in overleg met het bestuur de volgende activiteitenkalender heeft opgesteld:

Uiteraard wordt u middels de website op de hoogte gehouden van de laatste details met betrekking tot de evenementen, daarnaast is de activiteitencommissie sindskort ook via Twitter actief! (twitter.com/AC_SVV

De activiteitencommissie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van de verschillende activiteiten. Vele handen maken immers licht werk, dus meldt u aan via activiteiten@svvscheveningen.nl of via een bestuurslid!