Scheveningen 1

Voorbereiding 
Seizoen 2020-2021

TAC 

 90

TAC 90 - Scheveningen

zaterdag 15 Augustus
aanvang: 14.30 uur

I.M. Cees Ijspelder toernooi
HSV DUNO

Sportpark 
"Haagsche Dynamiek"

Mgr.Nolenslaan 9
2555 XX Den Haag

De Schollekoppen

Topper van de week

Er mag weer getraind worden!!
Check de info en richtlijnen
op de website.

Pagina 1 van 99  > >>

De afgelopen week hebben wij u geïnformeerd over de aanmeldingsprocedure voor de oefenwedstrijden die ons 1e elftal de komende weken op Houtrust speelt.
Lees meer
Het 1e elftal speelt aanstaande zaterdag, 8 augustus, aanvang 14.30 uur, haar eerste oefenduel ‘op eigen bodem’  tegen HBS. Op zaterdag 22 augustus ontvangt Scheveningen het Rotterdamse Leonidas en de week daarop komt RKAVV op bezoek.
Lees meer
Romeo Kappel is voor het komend seizoen  aangesteld als trainer van het 3e elftal van Scheveningen. Romeo, gehuwd en vader van twee volwassen kinderen , waarvan zoon David deel uit maakt van de A selectie van HBS, is een bekende naam in de Rotterdamse en Haagse voetbalwereld.
Lees meer
Leden die hun contributie via de Ooievaarspas betalen dienen zich op één van de onderstaande momenten, met hun Ooievaarspas, te melden bij de ledenadministratie om de Ooievaarspas te laten controleren en scannen op sportpark Houtrust in de commissiekamer.
Lees meer
Leden (jeugdleden vanaf 13 jaar), niet-spelende leden, donateurs en seizoenkaarthouders kunnen vanaf heden hun toegangspas voor de thuiswedstrijden van het eerste zaterdagteam op één van onderstaande momenten afhalen bij de ledenadministratie op sportpark Houtrust in de commissiekamer.
Lees meer
SVV is verantwoordelijk om te letten op de integriteit van de functionarissen, die direct of indirect werken met onze jeugdleden. Het bestuur heeft daarom besloten om voor deze leden een Verklaring Omtrent Gedrag (afgekort VOG) aan te vragen. Van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport hebben wij debevestiging ontvangen dat SVV Scheveningen voldoet aan de criteria om een gratis VOG aan te vragen. Ons streven is dat wij per 1 september de namen aan het ministerie doorgeven.
Lees meer
Beste sportvrienden,

Het voetbalseizoen 2020-2021 zal in september weer van start gaan met competitie- en bekerwedstrijden.
Lees meer
Allereerst heten we alle nieuwe leden van harte welkom bij SVV! Leuk dat jullie bij SVV komen voetballen.
Lees meer
Zapp sport heeft SVV Scheveningen uitgenodigd voor een opname van een aflevering van Zapp Sport.
De voetballers moeten het gaan opnemen tegen de meiden van het beachsoccer team!
Lees meer
SVV Scheveningen is op zoek naar nieuwe scheidsrechters om ons team te komen versterken. De nieuwe Bas Nijhuis of Björn Kuipers zou jij zomaar kunnen zijn. Daarom zoeken wij jou om onze mooie club te ondersteunen!
Lees meer

 

MMF
Scheveningen Merchandise

Samenvatting

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tweets van SVVSchev

Tweets van SchevZAT1