Communicatie & Pr

21-03-2021

2 medewerkers nieuwsbericht/nieuwsbrief

Communicatiecommissie
De communicatiecommissie stelt zich ten doel zowel de interne - als de externe communicatie van SVV Scheveningen te bevorderen, te verbeteren, te evalueren en te borgen.
SVV wil de beschikbaarheid van actuele informatie vergroten. Hierin zal de commissie een actieve rol vervullen en zet zich in om relevante informatie te halen of te brengen.

Speerpunten SVV:

• Website: optimaal inzetten nieuwe website voor basisinformatie, nieuwsberichten, club en teams informatie
  • SVV App: Stimuleren en bevorderen gebruik van de svv app.
  • Nieuwsbrief: periodiek verspreiden van de digitale nieuwsbrief (vaste items zoals berichten van uit het bestuur, teams, in/uit dienst, vrijwilliger van de maand enz.
  • Inzetten op gebruik social media (instagram, facebook, twitter) narrowcasting, publicatiebord voor zowel sponsoren als leden

De communicatiecommissie bestaat uit de volgende leden
Coördinator communicatie (1 pers)
Medewerker website (2 pers)
Medewerker Social media (2 pers)
Medewerker nieuwsberichten/digitale nieuwsbrief (1/2 pers)
Persvoorlichter (1 pers)
Algemeen - narrowcasting, publicatiebord (1 pers)

We zoeken:
2 enthousiaste vrijwilligers die bezig gaan met onze nieuwsberichten en de digitale nieuwsbrief

Taakomschrijving Medewerker nieuwsberichten/nieuwsbrief
Je helpt mee en adviseert bij het opstellen van nieuwsberichten.
Je helpt en denkt mee bij het opstellen van de nieuwsbrief.
Je bedenkt en verzamelt leuke en interessante onderwerpen voor de nieuwsbrief.

Overleg: De gehele commissie overlegt minimaal 2x per jaar. Onderling overleg vindt plaats zo vaak als nodig.

Tijdsinvestering: 2 a 3 uur per week.

Wat breng je mee
Allereerst natuurlijk een hoge dosis aan enthousiasme!
Je vindt het leuk om bij te dragen aan de verbetering van de communicatie van SVV.
Je vindt het leuk om informatie te verzamelen vanuit de verschillende teams.
Je hebt ervaring met en kijk op het schrijven van teksten.
Je hebt zelf natuurlijk ook de nodige communicatieve vaardigheden.
Je bent handig met het vormgeven van een digitale nieuwsbrief

Wat bieden wij:
We bieden je een leuke club die volop in beweging is.
Door je in te zetten voor de club draag je bij aan het voortbestaan van de club en het realiseren van onze ambities en doelstellingen.
We bieden je een kans om actief deel uit te maken van een vereniging en daarmee een maatschappelijk steentje bij te dragen.
Door je bijdrage aan de club hoef je geen clubwerkers bijdrage te betalen.
We bieden je begeleiding en mogelijkheden om je op een bepaald vlak te ontwikkelen.
We bieden je de kans om je ideeën om te zetten in acties

Heb je interesse en kan je niet wachten om aan de slag te gaan, neem dan contact op met Danielle Falck via HR@svvscheveningen.nl of bel 06-24779928.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!