Activiteitencommissie

8 leden en een coördinator voor de Activiteitencommissie

Activiteitencommissie

Doel:

De activiteitencommissie organiseert een aantal evenementen per jaar waarmee onze leden (maar ook ouders van jeugdleden leden, nieuwe leden enz.) op een andere manier kennis met elkaar maken en bezig zijn. Het biedt ontspanning, zorgt voor verbinding en draagt bij aan een goede sfeer binnen de club. Voorbeelden van activiteiten/evenementen kunnen zijn: Sinterklaasfeest, Kerstdiner teams, Paasactiviteit, klaverjassen, kaarten, bingo, Kick of nieuw seizoen, Seizoensafsluiting, Open dagen, Koningsdagfestiviteiten, ouder borrel, voetbal kamp, FiFA toernooi, pup quiz enz.

Wij zoeken
Iedere groep binnen SVV heeft zo zijn eigen behoefte (klaverjassen voor de senioren, sinterklaasfeest voor de allerkleinsten, darten voor de jeugd enz), daarom zoeken we binnen de commissie verschillende leden die zich richten op die verschillende groepen:

• Coördinator activiteitencommissie (1 pers)
  • Leden jeugdcommissie JO7 t/m JO19 (5/6 pers)
  • Lid t.b.v. Senioren (2 pers)

Taken
Als coördinator

• Hou je overzicht op de te organiseren activiteiten;
  • Maak je met je team een jaaroverzicht van de voorgenomen activiteiten;
  • informeer je bestuur en betrokkenen over de activiteiten;
  • Hou je rekening met eventuele kosten en denkt actief mee over sponsoring van de activiteit.

Als Lid jeugdcommissie

• Je denkt mee en helpt mee met het organiseren van activiteiten.
  • Je houdt rekening met de verschillende doelgroepen en zorgt dat activiteiten passen bij de juiste doelgroep;
  • Samen met communicatie zorg je dat iedereen geïnformeerd wordt;
  • Samen met de vrijwilligerscommissie zorg je voor het uitzetten van taken en benodigde hulp.

Lid seniorencommissie

• Je denkt mee en helpt mee met het organiseren van activiteiten voor de senioren teams;
  • Samen met communicatie zorg je dat iedereen geïnformeerd wordt;

Overleg
De gehele commissie overlegt minimaal 2x per jaar om een jaar planning voor te bereiden en het verloop ervan te bespreken. Onderling overleg vindt plaats zo vaak als nodig, met name rondom het organiseren van een evenement.

Tijdsinvestering: gemiddeld 1 a 2 uur per week. Rondom activiteiten wat meer.

Wat breng je mee
Allereerst natuurlijk een hoge dosis aan enthousiasme!
Je vindt het leuk om actief mee te denken en mee te helpen bij het organiseren van activiteiten en je hebt kijk op de specifieke doelgroepen en welke activiteiten bij hen past.

Wat bieden wij:
We bieden je een leuke club die volop in beweging is.
Door je in te zetten voor de club draag je bij aan het voortbestaan van de club en het realiseren van onze ambities en doelstellingen.
We bieden je een kans om actief deel uit te maken van een vereniging en daarmee een maatschappelijk steentje bij te dragen.
Door je bijdrage aan de club hoef je geen clubwerkers bijdrage te betalen.
We bieden je begeleiding en mogelijkheden om je op een bepaald vlak te ontwikkelen.
We bieden je de kans om je ideeën om te zetten in acties

Heb je interesse en kan je niet wachten om aan de slag te gaan, neem dan contact op met Danielle Falck via HR@svvscheveningen.nl of bel 06-24779928.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!